Lunch- & Dinercafé Van Puffelen

COVID

COVID

Coronamaatregelen vanaf 29 september 18:00u


GEZOND UIT ETEN
Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond uit eten kan, houd ik me aan de richtlijnen en maatregelen die de Rijksoverheid en RIVM voorschrijven. Op deze pagina leg ik uit welke gevolgen dat heeft voor jouw bezoek aan Van Puffelen.


RESERVEREN
Reserveren is verplicht, dat kan online, telefonisch of aan de deur. Mijn advies is dat vooraf te doen, zo ben je er zeker van dat je direct aan tafel kunt. Reserveren voor het terras is vanwege de onzekerheid van het weer niet mogelijk. Is er online geen beschikbaarheid meer? Neem dan telefonisch contact op.


RESERVEER- & SLUITINGSTIJD
Reserveren kan tot maximaal 19.00 uur, om 20.00 uur sluit ik mijn restaurant.


REGISTRATIE

Ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting ben ik verplicht te vragen naar je gegevens. Je registreet je op vrijwillige basis. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek.


AAN TAFEL BEDIENEN
Ik vraag mijn medewerkers thuis te blijven bij klachten. Tevens verwacht ik van mijn gasten dat zij thuis blijven indien ze coronaklachten hebben, een huisgenoot hebben met klachten, de afgelopen 14 dagen in aanraking zijn geweest met een met Covid-19 besmette persoon of zelf Covid-19 hebben gehad de afgelopen 14 dagen. Hierdoor kan de bediening veilig aan tafel komen en je bedienen zoals je van ons bent gewend.


DESINFECTEREN
Bij de entree en de toiletten heb ik desinfectiezuilen geplaatst. Zo zorgen we ervoor dat je handen schoon zijn en ziekteverwekkers worden verwijderd. Op die manier voorkomen we dat deze ziekteverwekkers zich verspreiden.


1.5 METER
Alle tafels zijn zo geplaatst zodat je op minimaal 1,5 meter afstand van andere gasten zit. Blijf zoveel mogelijk aan tafel zitten. Indien je toch je zitplaats verlaat, voor bijvoorbeeld een toiletbezoek, houd dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van andere gasten.


ÉÉN HUISHOUDEN
Kom je met 2 personen dan kun je bij elkaar aan tafel zitten zonder de 1,5 meter afstand, ongeacht de samenstelling van de reservering. Kom je met 3 personen of meer? Dan moet de samenstelling van het gezelschap bestaan uit één huishouden. Indien dit niet het geval is wordt er 1,5 meter afstand tussen elke 2 personen gehouden.