Lunch- & Dinercafé Van Puffelen

COVID

COVID

Coronamaatregelen


GEZOND UIT ETEN
Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond uit eten kan, houd ik mij aan de richtlijnen en maatregelen die de Rijksoverheid en RIVM voorschrijven. Op deze pagina leg ik uit welke gevolgen dat heeft voor je bezoek aan Lunch- & Dinercafé van Puffelen.


CORONATOEGANGSBEWIJS

Iedereen vanaf 13 jaar verplicht om het coronatoegangsbewijs te tonen. Jouw QR code wordt bij aanvang door één van onze medewerkers gecontroleerd. Vergeet niet om ook je ID-bewijs mee te nemen. Dit geldt zowel voor een bezoek in het restaurant als op het terras.


MONDKAPJE
Het dragen van een mondkapje is verplicht bij verplaatsing door het restaurant. Indien je aan tafel zit is het dragen van een mondkapje niet verplicht.


1,5 METER
Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht. Onze tafels zijn zo ingedeeld dat je op 1,5 meter afstand van onze andere gasten zit. Indien het gezelschap uit één huishouden bestaat kun je aan één tafel zitten, ongeacht het aantal personen. Er kunnen maximaal 4 personen die niet uit één huishouden komen aan een tafel zitten.


RESERVEREN
Reserveren is verplicht, dat kan online, telefonisch of aan de deur. Ik adviseer je dat vooraf te doen, zo ben je er zeker van dat je direct aan tafel kunt. Reserveren voor het terras is vanwege de onzekerheid van het weer niet mogelijk. Is er online geen beschikbaarheid meer? Neem dan telefonisch contact op.


REGISTRATIE

Ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting ben ik verplicht te vragen naar je gegevens. Je registreet je op vrijwillige basis. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek.


AAN TAFEL BEDIENEN
Ik vraag mijn medewerkers bij klachten thuis te blijven en te testen. Hierdoor kunnen we veilig aan tafel komen en je bedienen zoals je van ons bent gewend.

DESINFECTEREN
Bij de entree en de toiletten zijn desinfectiezuilen geplaatst. Zo zorgen we ervoor dat je handen schoon zijn en ziekteverwekkers worden verwijderd. Op die manier voorkomen we dat deze ziekteverwekkers zich verspreiden.

en. Indien dit niet het geval is wordt er 1,5 meter afstand tussen elke 4 personen gehouden.