Over ons - uit eten in Den Bosch

OVER ONS

Waarom zou jij je schuldig moeten voelen over dingen die je plezier geven – vooral eten? Bij Van Puffelen is niets verboden, wij willen juist meer! Meer plezier/vreugde, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten! Alles kan en alles mag. Althans, zolang jij èn wij er maar plezier aan beleven!


Ben je benieuwd naar een stukje geschiedenis van deze locatie? Van Puffelen is gevestigd in een oude stalhouderij, gebouwd over het water van de Binnendieze. Gelegen in de oude en prachtig gerestaureerde wijk De Uilenburg. Dit is misschien wel de gezelligste wijk van Den Bosch en ligt midden in het historische centrum. Op minder dan 5 minuten loopafstand vind je het station en de markt. Vanaf mijn terras kun je genieten van vertrekkende en aanmerende bootjes van de rondvaart over de Binnendieze.


Restaurant Van Puffelen is na de Sint-Jans kathedraal, waarschijnlijk het meest gefotografeerde pand van de stad. Ook het interieur verdient deze aandacht ruimschoots. Het prachtige gebouw met zijn zware balken plafonds en ook de eigentijdse inrichting van bar en restaurant, stralen een warme sfeer uit. Deze warme sfeer is ook direct voelbaar bij de vriendelijke en ongedwongen, gastvrije bediening.


Reserveer een tafel, ontspan en ga genieten van onze gastvrijheid!Social media

Interieur restaurant uilenburg Restaurant van Puffelen Interieur van puffelen menu van puffelen Kroonluchter van Puffelen van Puffelen Den Bosch

Instagram

Wil je niets van mij missen? Volg me dan op Instagram!

FACEBOOK

Wil je niets van mij missen? Volg mij dan op Facebook!


Meer reviews weergeven

OPENINGSTIJDEN

Maandag en dinsdag: gesloten

Woensdag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur*

Zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur


*Actuele openingstijden voor lunch op dinsdag t/m vrijdag kunnen afwijken. Neem telefonisch contact op of kom langs bij Stadsbistro Christoffel (7 dagen per week geopend voor lunch)


(op aanvraag zijn reserveringen voor grotere gezelschappen buiten de reguliere openingstijden bespreekbaar)


Reserveren    Contact