Lunch- & Dinercafé Van Puffelen

Nieuws

Expositie Esther Meijer

Van 1 augustus tot 1 januari exposeert Esther Meijer haar werk bij Lunch- & Dinercafé van Puffelen. Zoek jij een leuke mogelijkheid tot het exposeren van je werk? Neem dan contact op met Bram: bram@lunchdinervanpuffelen.nl

Expositie Esther Meijer
Expositie Esther Meijer

Esther Meijer wordt in 1970 geboren en is opgegroeid in ‘s-Hertogenbosch. Al op jonge leeftijd wordt al snel duidelijk dat Esther veel creativiteit bezit, die zij heeft ‘meegekregen’ van haar kunstzinnige moeder en zeer creatieve vader.


Na haar middelbare school en de opleiding Mode en Kleding volgt zij verschillende teken- en schildercursussen. In 2009 zegt zij haar baan op als directiesecretaresse om haar volledig toe te leggen op o.a. de opvoeding van haar 3 zonen en begint aan de opleiding schilderkunst aan de Belgische Academie voor de Schone Kunsten in Arendonk.


Met volle overgave stort zij zich op haar passie; het schilderen. Haar grootste voorkeur van onderwerp gaat uit naar het schilderen van het gezicht. Het liefst op het grote doek. Olie of acryl. Ook draait zij haar handen niet om voor het stilleven of dier. De zoektocht naar haar eigen stijl en nieuwe technieken is in volle gang, een proces van kijken, twijfelen, leren, nadenken, voelen maar vooral doen.


Zij geniet.


Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Laat een bericht achter!