Elke dinsdag onbeperkt spareribs!

SPARERIBS

SPARERIBS

Eet elke woensdag onbeperkt spareribs!


Is er een restaurant in Den Bosch waar je lekkerdere spareribs vindt dan bij Van Puffelen? Het klinkt misschien een beetje opschepperig, maar het antwoord is nee! Al ruim 31 jaar komen gasten uit heel Nederland terug voor mijn spareribs. Heb je ze nog niet geproefd? Kom dan snel langs in mijn restaurant en laat je overtuigen!


Mijn spareribs bereid ik al sinds jaar en dag volgens authentiek recept. De basis is mijn onvervalste marinade. Nadat alle smaken goed in het vlees zijn getrokken worden de spareribs low & slow gegaard. Het resultaat is juicy en boterzacht vlees wat zo van het bot valt. De finishing touch is de glaze, bereidt volgens geheim recept. Hiermee worden de spareribs net voor ze geserveerd worden ingesmeerd.


De malse, juicy en sticky spareribs worden geserveerd met frites, knoflookdip en barbecuesaus. om je vingers bij af te likken! En dan nu mijn denderende actie:


Elke dinsdag woensdag (tijdelijk wanwege extra sluitingsdag op dinsdag) eet je onbeperkt spareribs voor 20,95 euro! Bovendien krijg je ook nog eens 20% korting op alle andere gerechten en alle dranken!


Tot snel!


Mr. van Puffelen