Opwarmen

OPWARMEN

OPWARMEN

BEDANKT VOOR JE BESTELLING! 
Wat leuk dat ik bij je thuis mag komen! Heb je jouw favoriete drankje ingeschonken? Dan kunnen we aan de slag! 



KERSTBOXVEGAN BOXEXTRA's


.


KERSTBOX


Brood
Vers brood met witte truffelaioli


  • Helemaal klaar om zo te serveren
  • Extra vers? Verwarm je broodje 2 à 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C

---


Hertencarpaccio
Uitgebakken pancetta, Parmezaanse kaas, walnoot, truffelchampignoncrème en rucola


  • Klaar om te serveren 

Gravad lachs

Gemarineerde zalm, foreleitjes, meloen, sumak en crème fraîche


  • Niets meer aan doen, Serveer op je mooiste servies of in het bakje

Noordzeegarnalen
Puree van groene appel, amandel en rode biet


  • Niets meer aan doen, het lekkerst wanneer je het gerecht even op kamertemperatuur laat komen

---


Wildbouillon
Paddenstoelen, tomaat, groene kruiden, reepjes hert


  • Zet de soep in de verpakking ongeveer 2 minuten in de magnetron (800 watt), halverwege even doorroeren
  • Liever in een pan? Verwarm de soep zonder hem door te laten koken

---


Tournedos
Tournedos van ossenhaas, boontjes in spek en truffeljus

  • Laat op kamertemperatuur komen
  • Bak de tournedos samen met de boontjes in spek in een beetje boter of olie ongeveer 1,5 à 2 minuten aan beide kanten. Korter voor rare, langer voor well done. Warm de saus apart op in een klein pannetje, voeg eventueel een klein scheutje water toe
  • Liever in de oven? Verwarm de oven voor op 180°C, doe de tournedos met boontjes in spek en de saus in een ovenschaal en verwarm circa 10 minuten voor een medium steak
  • Bekijk hier hoe je de gaarheid voelt

 

Hazenpeper
Pastinaakpuree, rode kool, stoofpeer


  • Zet de stoverij in de verpakking (zonder deksel!) 2 minuten in de magnetron (800 watt), halverwege even doorroeren
  • Liever in de oven? Verwarm de oven voor op 180°C, doe de stoverij in een ovenschaal en verwarm circa 12 minuten, halverwege even doorroeren

Zeebaars
Filet van zeebaars, groene asperges, paling, Rieslinghollandaisesaus


  • Zet de zeebaars in de verpakking (zonder deksel!) 45 à 60 seconden in de magnetron (800 watt)
  • Liever in de oven? Verwarm de oven voor op 180°C, doe de zeebaars met de saus in een ovenschaal en verwarm circa 6 minuten
  • Liever in de pan? Bak de zeebaars samen met de asperges in een beetje boter of olie ongeveer 1,5 à 2 minuten op de huidkant. Warm de saus apart op in een klein pannetje, voeg eventueel een klein scheutje water toe

Aardappelgratin
Room, knoflook, gruyère


  • Verwarm de oven voor op 180°C, doe de aardappels in een ovenschaal en verwarm en gratineer circa 10 minuten
  • Liever in de magnetron? Zet de aardappels in de verpakking (zonder deksel!) 1 minuut in de magnetron (800 watt)

---

Happy Ending
Framboos, chocolade, limoen, cheesecake 


  • Haal 5 minuten voor serveren uit de koelkast

  

.


VEGAN BOX


Brood
Broodje met witte truffelaioli


  • Helemaal klaar om zo te serveren
  • Extra vers? Verwarm je broodje 2 à 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C

---


Zalmon tataki
Tataki van vegan zalm, sesam, wakame, soja


  • Niets meer aan doen, Serveer op je mooiste servies of in het bakje

Carpaccio
Carpaccio van stoofpeer, amandel en balsamico


  • Klaar om te serveren

---


Dumplingsoep
Shiitake, soja, bouillon

  • Zet de soep in de verpakking ongeveer 2 minuten in de magnetron (800 watt), halverwege even doorroeren
  • Liever in een pan? Verwarm de soep zonder hem door te laten koken

---


Pompoen
Gekarameliseerde pompoen, kokos, gremolata en quinoa


  • Verwarm de oven voor op 180°C, doe de pompoen in een ovenschaal en verwarm circa 10 minuten
  • Liever in de magnetron? Zet de pompoen in de verpakking (zonder deksel!) 1,5 à 2 minuten in de magnetron (800 watt)

Bospaddenstoelen

Hartig taartje, bospaddenstoelen, gegrilde groenten


  • Verwarm de oven voor op 180°C, zet het taartje op een bakplaat en verwarm circa 10 minuten
  • Eventueel in de magnetron: zet het taartje in de verpakking (zonder deksel!) 1,5 à 2 minuten in de magnetron (800 watt)

---


Happy ending
Brownie, speculaas, framboos, aardbei, marmelade


  • Haal 5 minuten voor serveren uit de koelkast


.


EXTRA'S


Oesters
Fine de Claire No2, dressing van framboosazijn, 3 stuks


  • Klaar om op te slurpen

Halve kreeft
Salade halve kreeft met limoencrème


  • Haal een kwartier voor serveren uit de koelkast

Scroppino 0,5L
Citroenijs, limoncello, prosecco, wodka


  • Bewaren in de vriezer! Haal 15 minuten voor gebruik uit de vriezer

Kaasplankje
Kaasassortiment, kletzenbrood, vijgenconfituren


  • Niets meer aan doen, het lekkerst wanneer je de kazen even op kamertemperatuur laat komen