Opwarmen

OPWARMEN

OPWARMEN

BEDANKT VOOR JE BESTELLING! 
Wat leuk dat ik bij jou thuis mag komen! Heb je jouw favoriete drankje ingeschonken? Was nog even je handen ;) en we kunnen aan de slag! 
 

Brood

Vers gebakken brood met aioli 


- Helemaal klaar om zo te serveren!

- Extra vers? Verwarm je broodje 2 à 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C


Carpaccio
Ossenhaas, bacon, pepita's, geroosterde zonnebloempitten, paddenstoelencrème


- Niets meer aan doen!


Zalm
Gemarineerde zalm, zeekraal, citroen, dille, mierikswortelcrème


- Klaar om te serveren


---


Bouillabaisse
Rijkgevulde vissoep 


- Zet de soep in de verpakking ongeveer 2 minuten in de magnetron (800 watt), halverwege even doorroeren

- Liever in een pan? Verwarm de soep zonder hem door te laten koken


Wildbouillon
Paddenstoelen, groene kruiden, reepjes wild


- Zet de soep in de verpakking ongeveer 2 minuten in de magnetron (800 watt), halverwege even doorroeren

- Liever in een pan? Verwarm de soep zonder hem door te laten koken


---


Spoom (optioneel)
Citroensorbet, Cava Brut


- Bewaren in de vriezer

- Doe een bolletje ijs in een champagneflute

- Schenk er de Cava Brut overheen


---


Tournedos òf Hertenbiefstuk
Wildsaus, kruidige roseval aardappeltjes, haricot verts, spek, chantenay wortel, stoofpeer


- Laat op kamertemperatuur komen (ongeveer 1 uur)

- Verwarm de oven voor op 180°C, VERWIJDER DE DEKSEL! Plaats het plastic bakje in de oven en verwarm circa 9 minuten voor een medium steak

- Check voor serveren de garing. Bekijk hier hoe je de garing voelt


Zalm & Kabeljauw
Noorse garnalen, Hollandaisesaus, kruidige roseval aardappeltjes, haricot verts, spek, chantenay wortel


- Verwarm de oven voor op 180°C, VERWIJDER DE DEKSEL! Plaats het plastic bakje in de oven en verwarm circa 7 minuten

- Verwarm de Hollandaisesaus al roerende in een pannetje op laag tot middelmatig vuur


--- 


Chocolade
Chocolademousse, chocoladeparels, brownie


- Klaar om te serveren


Kaasassortiment
Kletzenbrood, vijgenchutney


- Het lekkerst wanneer de kazen op kamertemeratuur zijn




EXTRA'S


Pata Negra


- Klaar om te serveren

  

Scroppino

Citroenijs, limoncello, prosecco, wodka


- Bewaren in de vriezer! Haal 15 minuten voor gebruik uit de vriezer