Diner

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in de menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ik, meneer van Puffelen, hou van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom ben je op doordeweekse dagen extra voordelig uit! Elke dinsdag, woensdag en donderdag krijg je 20% korting op je totale rekening!


Lees meer over mijn concept                                               Bestel online met deliveroo 


Dinerkaart

Voorgerechten

CARPACCIO

Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas

10.95

BRUSCHETTA

Gemarineerde Tomaat & Olijfolie / Gerookte Zalm & Avocado / Parmaham & Pestospread

10.95

GARNALENKOROKETJES

Hollandse Garnaal / Bruschetta / Ginmayonaise / Gefrituurde Peterselie

10.95

GAMBA'S AL AJILLO

Knoflook / Rode Peper / Peterselie

9.95

TONIJN PAPADUM

Albacore Tonijn / Crispy Papadum / Japanse Mayonaise / Wakame / Zoet Zure Groenten

10.95

SALADE ANTIPASTI

Gegrilde Paprika & Courgette / Groene Asperge / Geitenkaas / Kruidenvinaigrette

8.95

CURRYSOEP
Thaise Gele Curry / Taugé / Gerookte Kip

6.95

PROEVERIJ

Combinatie van meneer Van Puffelen's favorieten

(te bestellen vanaf 2 personen, prijs is per persoon)

13.50

BOUILLABAISSE

Provençaalse Vissoep / Rijkgevuld

8.95

GAMBA-SPIES

Tomatensalsa / Knoflook / Chilimayonaise

Om mee te beginnen

BROOD

Aioli / Truffelmayonaise / Gezouten Boter

4.95

PLATEAU VAN PUFFELEN

Parmaham / Olijven / Oude Kaas / Fuet

13.50

KNOFLOOKOLIJVEN

4.50

Hoofdgerechten

SPARERIBS

Huisgemarineerd / Barbecue / Knoflookdip

18.95

FISH & CHIPS

Witvis / Bierbeslag / Frites

Citroen / Ginmayonaise / Azijn

16.95

SATÉ

Krokante Kippendij of Varkenshaas (+2.00) / Oosterse Pindasaus / Farmersalade / Kroepoek / Uitgebakken Uitjes

15.50

FLAMMKUCHEN

Tomatensaus / Gegrilde groenten / Cherrytomaat / Rucola / Mozzarella / Provençaalse Kruiden / Olijfolie

15.50

MIXED GRILL

Biefstuk / Kip / Sparerib / Gemarineerd

Knoflookdip / Barbecuesaus

20.95

TOURNEDOS

Hollandse Ossenhaas / Truffel- of Pepersaus

20.95

SLIPTONGEN

Roomboter / Ginmayonaise / Limoen

20.95

GAMBA'S AL AJILLO

Knoflook / Rode Peper / Peterselie

19.95

BLACK ANGUS BURGER

Brioche Bun / Krokante Pancetta / Cheddar / Chipotle Mayonaise

17.50

PASTA TRUFFEL

Linguine / Paddenstoel / Truffelroom / Notencrumble / Rucola / Parmezaan

15.50

MAALTIJDSALADE

Wekelijks Wisselend / Brood / Aioli

Vegetarisch, Vlees of Vis

17.50

STEAK

Diamanthaas / Pepersaus

18.95

KABELJAUW

Kabeljauwfilet / Kruidenkorst / Kruidenolie

18.95

ZALMFILET

Crunchy Chorizo / Cherrytomaat / Salmoriglio

19.95

VARKENSHAAS

Medaillons / Marsalasaus

18.95

ALL YOU CAN EAT RIBS

Elke eerste dinsdag van de maand

14.95

Nagerechten

BOSSCHE IJSBOL

Soes / Vanilleroomijs / Advocaatsaus / Gesmolten Chocolade / Slagroom

8.95

KAASPLANK

Vier kaassoorten / Kletzenbrood / Honing

9.95

COUPE VAN PUFFELEN

Seizoensfruit / Sorbetijs van Cassis, Mango en Citroen

7.95

COUPE ROMANOFF

Vanilleroomijs / Aardbeien / Wodka / Slagroom

7.95

WITTE CHOCOLADE

Witte Chocolademoelleux / Yoghurtijs

7.95

DESSERT VAN DE WEEK

Wekelijks wisselend

7.95

GRAND DESSERT

Het Mooist / Het Lekkerst / Laat je verrassen!

9.95

Seizoensmenu

3 gangen Zomermenu

28.50

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas gestreept met truffelcrème, bestrooid met baconcrumble, Parmezaanse kaas en geroosterde zonnebloempitten en pepita’s

Gamba-spies met tomatensalsa, knoflook en chilimayonaise

Currysoep van Thaise gele curry met taugé en gerookte kip

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

Diamanthaas met pepersaus

Kabeljauwfilet met kruidenkorst en kruidenolie

Varkenshaasmedaillons met marsalasaus

Nagerechten

Coupe romanoff; vanilleroomijs met aardbeien, wodka en slagroom

Witte chocolademoelleux met yoghurtijs