Diner

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in onze menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Meneer van Puffelen houdt van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom geeft hij je op de doordeweekse dagen korting!


Op donderdag en zondag krijg je 10% korting op je totale rekening, op dinsdag en woensdag zelfs 20%!


Lees meer over ons concept



Dinerkaart

Voorgerechten

CARPACCIO

Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas

10.95

VERSE TONIJN

Albacore Tonijn / Krokante Papadum / Avocado Pickles / Radijs / Nori / Sesamcrème

10.95

VISTRIO

Garnalenkroketje / Bisque / Gravad Lax

10.95

SCAMPI'S PIRI PIRI

Spaanse Peper / Knoflook / Olie

9.95

KROKANTE KIP

Krokante Kipstukjes / Kruidenmayonaise / Tomatensalsa

7.95

GRAVAD LAX

Zalm / Gerookte Forel / Rode Biet / Radijs / Piccalillycrème

10.95

KNOFLOOKBRUSCHETTA

Paprikahummus / Tomatensalsa / Griekse Feta

6.95

BOSPADDENSTOELENSOEP

Romig / Bos-ui / Truffelolie

5.95

PROEVERIJ

Combinatie van meneer Van Puffelen's favorieten

(te bestellen vanaf 2 personen, prijs is per persoon)

12.95

Om mee te beginnen

BROOD

Aioli / Pesto / Hummus

4.95

PLATEAU VAN PUFFELEN

Parmaham / Olijven / Buffelmozzarella / Fuet

12.95

KNOFLOOKOLIJVEN

3.95

Hoofdgerechten

SPARERIBS

Huisgemarineerd / Barbecue / Knoflookdip

17.95

FISH & CHIPS

Witvis / Bierbeslag / Frites / Citroen / Piccalillymayonaise / Azijn

14.95

SCHNITZEL

Varkensschnitzel / Met Citroen, Peper- of Gepofte Knoflooksaus

15.95

SATÉ

Krokante Kippendij of Varkenshaas (+2.00) / Oosterse Pindasaus / Atjar / Kroepoek / Seroendeng

14.95

FLAMMKUCHEN

Crème Fraîche / Bladspinazie / Bospaddenstoelen / Rucola / Pittenmix / Truffelmayonaise

14.95

MIXED GRILL

Kippendij / Steak Medaillon / Verse Worst / Sparerib / Knoflookdip / Barbecuesaus

19.95

TOURNEDOS

Hollandse Ossenhaas / Haricots Verts / In pannetje met eigen jus of Peper- of Gepofte Knoflooksaus

19.95

SLIPTONGEN

Roomboter / Ravigottesaus / Limoen

19.95

SCAMPI'S PIRI PIRI

Spaanse Peper / Knoflook / Olie

19.95

HAMBURGER

Brioche Bun / 100% Rund / Krokante Bacon / Cheddar Gebakken Uienringen / Relish / Mosterdsaus

16.95

BEENHAMMETJE

Haricots Verts / Appelstroopsaus

18.95

BLOEMKOOLCOUSCOUS

Gorgonzola / Bloemkool / Bladspinazie / Gepofte Tomaat / Cashewnoten

14.95

MAALTIJDSALADE

Wekelijks Wisselend / Brood / Aioli Vegetarisch, Vlees of Vis

16.95

STEAK MEDAILLONS

Diamanthaas / Haricots Verts / Sweet Balsamico

17.95

SOUVLAKISPIES

Kalkoendijen / Gemarineerd / Tzatziki

17.95

VICTORIABAARS

Gepocheerd / Salsa Verde / Saus van Rode Paprika / Bloemkoolkruim

17.95

WRAP

Krokante Kip / Gegrilde Groenten / Sla / Srirachamayonaise

15.95

FLAMMKUCHEN CARPACCIO

Crème Fraîche / Bladspinazie / Bospaddenstoelen / Rucola / Pittenmix / Carpaccio / Truffelmayonaise

19.90

Nagerechten

BOSSCHE IJSBOL

Soes / Vanilleroomijs / Advocaatsaus / Gesmolten Chocolade / Slagroom

8.50

KAASPLANKJE

Vier kaassoorten / Vijgenchutney / Notenbrood

9.50

BUTTERSCOTCH CRÈME BRÛLÉE

Crème Brûlée / Butterscotch / Slagroom

7.50

CORNETTO CLASSICO

De Klassieker

2.00

BOSVRUCHTENMOUSSE

Bosvruchtenmousse / Chocoladesnippers / Meringue

7.50

PRALINÉ-HAZELNOOTIJS

Praliné-hazelnootijs / Suikeramandelen / Toffeesaus

7.50

GRAND DESSERT

Het Mooist / Het Lekkerst / Laat je verrassen!

(te bestellen v.a. 2 personen, prijs is per persoon)

9.50

Seizoensmenu

3 gangen Herfstmenu

27.50

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas gestreept met truffelcrème, bestrooid met baconcrumble, Parmezaanse kaas en geroosterde zonnebloempitten en pepita’s

Gravad Lax en gerookte forel met rode biet, radijs en piccalillymayonaise

Romige bospaddenstoelensoep met bos-ui en truffelolie

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met een dagverse salade en frites

Steak medaillons van diamanthaas met haricots verts en sweet balsamico

Souvlakispies van gemarineerde kalkoendijen met tzatziki

Gepocheerde victoriabaars op smaak gebracht met salsa verde, geserveerd met saus van rode paprika en krokant bloemkoolkruim

Nagerechten

Praliné-hazelnootijs met suikeramandelen en toffeesaus

Bosvruchtenmousse met chocoladesnippers en meringue

Biosmenu

Biosmenu

Een avondje naar de film en van te voren een hapje eten? Dat kan extra voordelig op dinsdag, woensdag en donderdag! We serveren ons drie gangen seizoensmenu inclusief Vue cinema filmvoucher (voor een standaard film naar keuze) voor slechts 29.95 

Kerstmenu

4 Gangen Kerstmenu

Eerste & Tweede kerstdag geopend vanaf 16.30 uur - menuprijs 37,50

Voorgerechten


CARPACCIO
Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble / Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas

TARTAAR
Zalm / Tonijn / Avocado / Zoetzure Komkommer / Wasabi / Papadum

Tussengerechten


BOSPADDENSTOELENSOEP
Bos-ui / Truffelolie

BISQUE
Schaaldieren / Gamba / Room

Hoofdgerechten


TAPILLA IBERICO
Gegrild / Rozemarijn / Zeezout / Zoethoutjus

SCHELVIS
Filet / Dille / Groene Asperge / Hollandaisesaus

HERTENBIEFSTUK
Getrancheerd / Rode Portsaus / Preiselbeeren

Nagerecht


GRAND KERSTDESSERT
Laat je Verrassen