Diner

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in onze menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Meneer van Puffelen houdt van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom geeft hij je op de doordeweekse dagen korting! Elke dinsdag, woensdag en donderdag krijg je 20% korting op je totale rekening!


Lees meer over ons concept



Dinerkaart

Voorgerechten

CARPACCIO

Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas

10.95

VERSE TONIJN

Albacore Tonijn / Krokante Papadum

Furikake / Wasabimayonaise

10.95

VISTRIO

Garnalenkroketje / Bisque

Gerookte Zalm / Cocktailmayonaise

10.95

SPAANSE GAMBA'S

Knoflook / Spaanse Peper / Olijfolie

Citroen / Peterselie

9.95

PARMAHAM

Meloen / Walnoten / Geitenkaas / Honing

9.95

GEROOKTE ZALM

Ricottaroom / Avocado / Garnalen

Mierikswortelcrème

10.95

HALLOUMI

Rucola / Mango / Noten

Tomaat / Framboos-basilicumhangop

7.95

GEGRILDE PAPRIKASOEP

Room / Feta / Lente-Ui / Croutons

6.95

PROEVERIJ

Combinatie van meneer Van Puffelen's favorieten

(te bestellen vanaf 2 personen, prijs is per persoon)

12.95

AZIATISCHE STEAK TARTARE

Knoflook / Lente-Ui / Teriyaki / Sesammayonaise

8.95

Om mee te beginnen

BROOD

Aioli / Pesto / Hummus

4.95

PLATEAU VAN PUFFELEN

Parmaham / Olijven / Oude Kaas / Fuet

12.95

KNOFLOOKOLIJVEN

3.95

Hoofdgerechten

SPARERIBS

Huisgemarineerd / Barbecue / Knoflookdip

17.95

FISH & CHIPS

Witvis / Bierbeslag / Frites

Citroen / Tartaarsaus / Azijn

14.95

GEGRILDE KALFSSPIES

Zongedroogde Tomaat / Romige Salie-Marsalasaus

18.95

SATÉ

Krokante Kippendij of Varkenshaas (+2.00) / Oosterse Pindasaus / Farmersalade / Kroepoek / Seroendeng

14.95

FLAMMKUCHEN

Crème Fraîche / Bladspinazie / Parmaham

Geitenkaas / Tomaat / Ui / Kruidenolie

14.95

MIXED GRILL

Biefstuk / Kip / Sparerib / Gemarineerd

Knoflookdip / Barbecuesaus

19.95

TOURNEDOS

Hollandse Ossenhaas / In pannetje met eigen jus of Peper- of Gepofte Knoflooksaus

19.95

SLIPTONGEN

Roomboter / Tartaarsaus / Limoen

19.95

SPAANSE GAMBA'S

Knoflook / Spaanse Peper / Olijfolie / Citroen / Peterselie

19.95

BLACK ANGUS BURGER

Brioche Bun / 100% Rund / Bacon

Trappistenkaas / Ui / Truffelmayonaise

16.95

VEGGIE BURGER

Brioche Bun / Groenteburger / Gegrilde Groenten

Geitenkaas / Srirachasaus

14.95

MAALTIJDSALADE

Wekelijks Wisselend / Brood / Aioli

Vegetarisch, Vlees of Vis

16.95

RUNDERBAVETTE

Flank Steak / Chimichurri

17.95

PARELHOENDER SUPRÊME

Krokant Gebakken / Dragonjus

17.95

TONGSCHAR

Rolletjes met Zalm / Garnalensaus

17.95

KABELJAUW

Tomaat / Basilicum / Feta / Oregano / Hollandaisesaus

17.95

PORK RIB ROAST

Varkenskotelet / Calvados-Tijmsaus

16.95

ALL YOU CAN EAT RIBS

Elke eerste dinsdag van de maand

14.95

Nagerechten

BOSSCHE IJSBOL

Soes / Vanilleroomijs / Advocaatsaus / Gesmolten Chocolade / Slagroom

8.50

KAASPLANK

Vier kaassoorten / Kletzenbrood / Truffelhoning

9.95

IJSTRUFFELS

Drie Soorten Chocolade / Slagroom / Frambozenhangop

7.50

MAGNUM ALMOND

Chocolade / Amandel

3.00

AARDBEIEN ROMANOFF

Vanille-ijs / Aardbeienroom / Slagroom / Witte Chocoladecrumble

7.50

STROOPWAFELIJSTAARTJE

Slagroom / Karamelsaus

7.50

GRAND DESSERT

Het Mooist / Het Lekkerst / Laat je verrassen!

(te bestellen v.a. 2 personen, prijs is per persoon)

9.50

Seizoensmenu

3 gangen Lentemenu

27.50

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas gestreept met truffelcrème, bestrooid met baconcrumble, Parmezaanse kaas en geroosterde zonnebloempitten en pepita’s

Gerookte zalm met ricottaroom, avocado, garnalen en mierikswortelcrème

Romige soep van gegrilde paprika met feta, lente-ui en croutons

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

Runderbavette met chimichurri

Krokant gebakken parelhoender suprême met dragonjus

Tongscharrolletjes gevuld met zalm, geserveerd met garnalensaus

Nagerechten

Aardbeien Romanoff met vanille-ijs, aardbeienroom,slagroom en witte chocoladecrumble

Stroopwafelijstaartje met slagroom en karamelsaus