Diner

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in onze menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Meneer van Puffelen houdt van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom geeft hij je op de doordeweekse dagen korting! Elke dinsdag, woensdag en donderdag krijg je 20% korting op je totale rekening!


Lees meer over ons concept



Dinerkaart

Voorgerechten

CARPACCIO

Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas

10.95

ZALM & DIM SUM

Gerookte Zalm / Garnalen Dim Sum / Rettich / Taugé / Komkommer / Soja-Sesamcrème

10.95

GARNALENKOROKETJES

Hollandse Garnaal / Bruschetta / Ginmayonaise / Gefrituurde Peterselie

10.95

PORTUGESE GAMBA'S

Knoflook / Tomaat / Citroen / Peterselie

9.95

PASTRAMI

Runderpastrami / Mozzarella / Tomatentapenade / Croutons / Kruidenmayonaise

10.95

GEROOKTE ZALM

Salade / Appel / Kervel / Rode Bietcrème

10.95

RODE BIET

Geitenkaas / Sojabonen / Tofu / Pepita’s

Citroen-Tahinsaus

8.95

FRANSE UIENSOEP

Uitgebakken Spek / Kaascrouton

6.95

PROEVERIJ

Combinatie van meneer Van Puffelen's favorieten

(te bestellen vanaf 2 personen, prijs is per persoon)

12.95

BOUILLABAISSE

Provençaalse Vissoep / Rijkgevuld / Rouille

8.95

Om mee te beginnen

BROOD

Aioli / Pesto / Hummus

4.95

PLATEAU VAN PUFFELEN

Parmaham / Olijven / Oude Kaas / Fuet

12.95

KNOFLOOKOLIJVEN

3.95

Hoofdgerechten

SPARERIBS

Huisgemarineerd / Barbecue / Knoflookdip

17.95

FISH & CHIPS

Witvis / Bierbeslag / Frites

Citroen / Ginmayonaise / Azijn

14.95

VISPANNETJE

Zalm / Kabeljauw / Gamba / Kruidenroom / Seizoensgroenten

18.95

SATÉ

Krokante Kippendij of Varkenshaas (+2.00) / Oosterse Pindasaus / Farmersalade / Kroepoek / Uitgebakken Uitjes

14.95

FLAMMKUCHEN CAPRESE

Crème Fraîche / Tomaat / Mozarella / Basilicumpesto / Spinazie / Pepita’s & Pijnboompitten

14.95

MIXED GRILL

Biefstuk / Kip / Sparerib / Gemarineerd

Knoflookdip / Barbecuesaus

19.95

TOURNEDOS

Hollandse Ossenhaas / Van Puffelen’s Biersaus, Truffeljus of Pepersaus

19.95

SLIPTONGEN

Roomboter / Dille-Tzatziki / Limoen

19.95

PORTUGESE GAMBA'S

Knoflook / Spaanse Peper / Citroen / Peterselie

19.95

KALFSBURGER

Brioche Bun / Gorgonzola / Pancetta

Gefrituurde Ui / Dragonmayonaise

16.95

FALAFELBURGER

Brioche Bun / Gegrilde Groenten

Mozzarella / Dille-Tzatziki

14.95

MAALTIJDSALADE

Wekelijks Wisselend / Brood / Aioli

Vegetarisch, Vlees of Vis

16.95

BLACK ANGUS STEAK

Rund / Pepersaus

17.95

VICTORIABAARS

Tandoori / Cashewcrumble / Gele Curry

17.95

KABELJAUW

Noorse Garnalen / Vadouvansaus

17.95

VARKENSHAAS

Medaillons / Truffeljus

17.95

ALL YOU CAN EAT RIBS

Elke eerste dinsdag van de maand

14.95

Nagerechten

BOSSCHE IJSBOL

Soes / Vanilleroomijs / Advocaatsaus / Gesmolten Chocolade / Slagroom

8.50

KAASPLANK

Vier kaassoorten / Kletzenbrood / Honing

9.95

IJSMACARON

Rood Fruit Macaron / Bosvruchtencoulis

Slagroom / Notencrumble

7.50

GEEN DAME BLANCHE

Chocolade / Vanille-ijs / Amandelkoekjes / Chocoladesaus

7.50

VANILLECHEESECAKE

Yoghurtamarena-ijs / Slagroom

7.50

CHURROS

Vanille-ijs / Gesmolten Chocolade

7.50

GRAND DESSERT

Het Mooist / Het Lekkerst / Laat je verrassen!

(te bestellen v.a. 2 personen, prijs is per persoon)

9.50

Seizoensmenu

3 gangen Herfstmenu

27.50

Voorgerechten

 

Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, baconcrumble, Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en pepita’s

Gerookte zalm met salade van appel en kervel met rode bietcrème

Franse uiensoep met uitgebakken spek en kaascrouton

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

 

Gebakken Black Angus steak met pepersaus

Kabeljauwfilet met Noorse garnalen en vadouvansaus

Gebakken varkenshaas medaillons met truffeljus

Nagerechten

 

Vanillecheesecake met yoghurtamarena-ijs en slagroom

Geen dame blanche; chocolade met vanille-ijs, amandelkoekjes en chocoladesaus

Kerstmenu

4 Gangen Kerstmenu

Eerste & Tweede kerstdag geopend vanaf 16.30 uur - menuprijs 37,50

Voorgerechten


CARPACCIO
Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble / Parmezaanse Kaas
Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s

ZALM
Gerookte Zalm / Rode Biet / Gele Biet / Geitenkaas

WILD
Bitterbal / Wild Zwijn Paté / Noten Paddenstoelencrème / Cranberrycompôte

Tussengerechten


WILDBOUILLON
Heldere Bouillon / Wildpoulet / Bos-ui

BOUILLABAISSE
Rijk Gevuld / Rouille

Hoofdgerechten


SNOEKBAARS
Filet / Gepocheerd / Groene Asperge / Krokante Pancetta / Mosterdsabayon

HERTENBIEFSTUK
Bospeen / Pastinaak / Rode Portsaus / Cranberry

Nagerechten


GRAND KERSTDESSERT
Laat je Verrassen

KAAS
Vier Kaassoorten / Kletzenbrood / Honing