Diner

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in onze menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Meneer van Puffelen houdt van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom geeft hij je op de doordeweekse dagen korting! Elke dinsdag, woensdag en donderdag krijg je 20% korting op je totale rekening!


Lees meer over ons concept                                               Bestel online met deliveroo 


Dinerkaart

Voorgerechten

CARPACCIO

Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas

10.95

ZALM & DIM SUM

Gerookte Zalm / Garnalen Dim Sum / Rettich / Taugé / Komkommer / Soja-Sesamcrème

10.95

GARNALENKOROKETJES

Hollandse Garnaal / Bruschetta / Ginmayonaise / Gefrituurde Peterselie

10.95

PORTUGESE GAMBA'S

Knoflook / Tomaat / Citroen / Peterselie

9.95

PASTRAMI

Runderpastrami / Mozzarella / Tomatentapenade / Croutons / Kruidenmayonaise

10.95

GEROOKTE ZALM

Roseval Salade / Kappertjes / Bieslookmayonaise

10.95

RODE BIET

Geitenkaas / Sojabonen / Tofu / Pepita’s

Citroen-Tahinsaus

8.95

BOSPADDENSTOELENSOEP
Truffel / Pancetta

6.95

PROEVERIJ

Combinatie van meneer Van Puffelen's favorieten

(te bestellen vanaf 2 personen, prijs is per persoon)

13.50

BOUILLABAISSE

Provençaalse Vissoep / Rijkgevuld / Rouille

8.95

Om mee te beginnen

BROOD

Aioli / Pesto / Hummus

4.95

PLATEAU VAN PUFFELEN

Parmaham / Olijven / Oude Kaas / Fuet

13.50

KNOFLOOKOLIJVEN

4.50

Hoofdgerechten

SPARERIBS

Huisgemarineerd / Barbecue / Knoflookdip

18.95

FISH & CHIPS

Witvis / Bierbeslag / Frites

Citroen / Ginmayonaise / Azijn

16.95

VISPANNETJE

Zalm / Kabeljauw / Gamba / Kruidenroom / Seizoensgroenten

19.95

SATÉ

Krokante Kippendij of Varkenshaas (+2.00) / Oosterse Pindasaus / Farmersalade / Kroepoek / Uitgebakken Uitjes

15.50

FLAMMKUCHEN CAPRESE

Crème Fraîche / Tomaat / Mozarella / Basilicumpesto / Spinazie / Pepita’s & Pijnboompitten

15.50

MIXED GRILL

Biefstuk / Kip / Sparerib / Gemarineerd

Knoflookdip / Barbecuesaus

20.95

TOURNEDOS

Hollandse Ossenhaas / Van Puffelen’s Biersaus, Truffeljus of Pepersaus

20.95

SLIPTONGEN

Roomboter / Dille-Tzatziki / Limoen

20.95

PORTUGESE GAMBA'S

Knoflook / Spaanse Peper / Citroen / Peterselie

19.95

KALFSBURGER

Brioche Bun / Gorgonzola / Pancetta

Gefrituurde Ui / Dragonmayonaise

17.50

FALAFELBURGER

Brioche Bun / Gegrilde Groenten

Mozzarella / Dille-Tzatziki

15.50

MAALTIJDSALADE

Wekelijks Wisselend / Brood / Aioli

Vegetarisch, Vlees of Vis

17.50

SIMMENTALER STEAK

Rund / Truffeljus

18.95

VICTORIABAARS

Tandoori / Cashewcrumble / Gele Curry

18.95

VISDUO

Zalmfilet / Kabeljauwfilet / Garnalensaus

18.95

SCHARRELKIP

Suprème / Cranberrysaus

18.95

ALL YOU CAN EAT RIBS

Elke eerste dinsdag van de maand

14.95

Nagerechten

BOSSCHE IJSBOL

Soes / Vanilleroomijs / Advocaatsaus / Gesmolten Chocolade / Slagroom

8.95

KAASPLANK

Vier kaassoorten / Kletzenbrood / Honing

9.95

IJSMACARON

Rood Fruit Macaron / Bosvruchtencoulis

Slagroom / Notencrumble

7.95

TARTE TATIN

Appel / Kaneelijs / Vanillesaus

7.95

PARFAIT

Koffie & Karamel-Zeezout / Chocolade / Karamelsaus

7.95

CHURROS

Vanille-ijs / Gesmolten Chocolade

7.95

GRAND DESSERT

Het Mooist / Het Lekkerst / Laat je verrassen!

(te bestellen v.a. 2 personen, prijs is per persoon)

9.95

Seizoensmenu

3 gangen Wintermenu

28.50

Voorgerechten

 

Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, baconcrumble, Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en pepita’s

Gerookte zalm met salade van Roseval, kappertjes en bieslookmayonaise

Bospaddenstoelensoep met Pancetta en Truffel

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

 

Gebakken Simmentaler steak met truffeljus

Visduo van zalmfilet en kabeljauwfilet met garnalensaus

Scharrelkip suprème met cranberrysaus

Nagerechten

 

tarte tatin met appel, kaneelijs en vanillesaus

Koffie- en karamel-zeezoutparfait met chocolade en karamelsaus