Diner

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in onze menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Meneer van Puffelen houdt van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom geeft hij je op de doordeweekse dagen korting! Elke dinsdag, woensdag en donderdag krijg je 20% korting op je totale rekening!


Lees meer over ons concept                                               Bestel online met deliveroo 


Dinerkaart

Voorgerechten

CARPACCIO

Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas

10.95

BRUSCHETTA

Gemarineerde Tomaat & Olijfolie / Gerookte Zalm & Avocado / Parmaham & Pestospread

10.95

GARNALENKOROKETJES

Hollandse Garnaal / Bruschetta / Ginmayonaise / Gefrituurde Peterselie

10.95

GAMBA'S AL AJILLO

Knoflook / Rode Peper / Peterselie

9.95

TONIJN PAPADUM

Albacore Tonijn / Crispy Papadum / Japanse Mayonaise / Wakame / Zoet Zure Groenten

10.95

SALADE ANTIPASTI

Gegrilde Paprika & Courgette / Groene Asperge / Geitenkaas / Kruidenvinaigrette

8.95

BOSUI-CRÈMESOEP
Krokante Chorizo / Knoflookcroutons

6.95

PROEVERIJ

Combinatie van meneer Van Puffelen's favorieten

(te bestellen vanaf 2 personen, prijs is per persoon)

13.50

BOUILLABAISSE

Provençaalse Vissoep / Rijkgevuld

8.95

Om mee te beginnen

BROOD

Aioli / Truffelmayonaise / Gezouten Boter

4.95

PLATEAU VAN PUFFELEN

Parmaham / Olijven / Oude Kaas / Fuet

13.50

KNOFLOOKOLIJVEN

4.50

Hoofdgerechten

SPARERIBS

Huisgemarineerd / Barbecue / Knoflookdip

18.95

FISH & CHIPS

Witvis / Bierbeslag / Frites

Citroen / Ginmayonaise / Azijn

16.95

SATÉ

Krokante Kippendij of Varkenshaas (+2.00) / Oosterse Pindasaus / Farmersalade / Kroepoek / Uitgebakken Uitjes

15.50

FLAMMKUCHEN

Tomatensaus / Gegrilde groenten / Cherrytomaat / Rucola / Mozzarella / Provençaalse Kruiden / Olijfolie

15.50

MIXED GRILL

Biefstuk / Kip / Sparerib / Gemarineerd

Knoflookdip / Barbecuesaus

20.95

TOURNEDOS

Hollandse Ossenhaas / Truffel- of Pepersaus

20.95

SLIPTONGEN

Roomboter / Ginmayonaise / Limoen

20.95

GAMBA'S AL AJILLO

Knoflook / Rode Peper / Peterselie

19.95

BLACK ANGUS BURGER

Brioche Bun / Krokante Pancetta / Cheddar / Chipotle Mayonaise

17.50

PASTA TRUFFEL

Linguine / Paddenstoel / Truffelroom / Notencrumble / Rucola / Parmezaan

15.50

MAALTIJDSALADE

Wekelijks Wisselend / Brood / Aioli

Vegetarisch, Vlees of Vis

17.50

BAVETTE

Grass Fed / Rund / Bearnaise

18.95

KABELJAUW

Gepocheerd / Salsa Romesco / Gedroogde Parmaham

18.50

ZALMFILET

Crunchy Chorizo / Cherrytomaat / Salmoriglio

18.95

KALFSRIBEYE

Ribstuk / Rode Portjus

18.95

ALL YOU CAN EAT RIBS

Elke eerste dinsdag van de maand

14.95

Nagerechten

BOSSCHE IJSBOL

Soes / Vanilleroomijs / Advocaatsaus / Gesmolten Chocolade / Slagroom

8.95

KAASPLANK

Vier kaassoorten / Kletzenbrood / Honing

9.95

COUPE VAN PUFFELEN

Seizoensfruit / Sorbetijs van Cassis, Mango en Citroen

7.95

CITROENTARTELETTE

Yoghurt-bosvruchtenijs

7.95

CHOCOLADEMOEULLEUX

Karamelijs / Karamel Popcorn

7.95

DESSERT VAN DE WEEK

Wekelijks wisselend

7.95

GRAND DESSERT

Het Mooist / Het Lekkerst / Laat je verrassen!

9.95

Seizoensmenu

3 gangen Lentemenu

28.50

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas gestreept met truffelcrème, bestrooid met baconcrumble, Parmezaanse kaas en geroosterde zonnebloempitten en pepita’s

Bruschetta zalm met avocadospread en tomatensalsa

Bosui-crèmesoep met krokante Chorizo en knoflookcroutons

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

Runderbavette met Bearnaisesaus

Zalmfilet met crunchy chorizo, cherrytomaat en salmoriglio

Kalfsribeye met rode portjus

Nagerechten

Citroentartelette met yoghurt-bosvruchtenijs

Chocolademoelleux met karamelijs en karamel popcorn