Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt!

DINER

Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt! Bij Eetcafé Van Puffelen in Den Bosch eet je (buiten)gewoon ‘lekker’, is de sfeer ‘lekker’ losjes en kun jij je ‘lekker’ laten gaan. Want, de beste ‘guilty’ pleasure van de stad! Alhoewel… Waarom jezelf guilty voelen over de dingen die je plezier geven in het leven? Ga ervoor!

DINERKAART

VOORGERECHTEN

CARPACCIO

Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas

10.5

VITELLO TONNATO

Kalfsrosbief, appelkappertjes, gepofte tomaat, tonijnmayonaise en croutons

11

GRAVAD LAX

Scandinavisch gemarineerde zalm, kappertjes, ingelegde ui en dillemayonaise

11.5

KERRIESOEP

Kokos, masala, kip, gamba en taugé

8

CROSTINI GAMBA
Brioche met guacamole, gamba’s en Japanse mayonaise

11

KAASKROKETJES
Met ingelegde uitjes, toast en srirachamayonaise

9

TOMATENSOEP

Geroosterde paprika, pesto en croutons

7

OM TE SNAAIEN

BROOD

Rustique brood met aioli

4.5

BITTERBALLEN

Acht kalfsvleesbitterballen met mosterd

9

KAAS & WORST

Old Amsterdam, fuet, coppa di Parma en mosterd

6.5 p.p.

KAASTENGELS

Acht gefrituurde kaassticks met chilisaus

8

HOOFDGERECHTEN

SPARERIBS

Volgens authentiek recept met ketjap, gember en de rest is geheim. Geserveerd met koolsla en aioli

21.5

ZALMFILET

Marrokaanse couscous, citrus, paprika en crème fraîche

22

SATÉ

Spies van kipdij, pindasaus, zoetzure groenten, krupuk en gebakken uitjes

18.5

LASAGNE (V)
Aubergine, basilicum, lekker veel bechamel, tomaat en mozzarella

19

TRUFFELBURGER
Brioche bun, MRIJ rund, rode uienchutney, Old Amsterdam en truffelmayonaise

17.5

POMPOENSTEAK

Paprikatapenade, tabouleh, pepita’s en ras el hanout

18

VISSALADE

Slamelange met gemarineerde zalm, gamba, gekookt eitje, croutons en kerriemayonaise

21

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas, groenten en knoflook-pepersaus

19

VICTORIABAARS
Gebakken witvis met krieltjes, spitskool en Hollandaise

19

VEGGIE BOWL
Couscous, pompoen, hummus, hangop en cashewnoten

18

ZEEUWSE MOSSELEN
Zeeuwse mosselen, witte wijn, dille en ravigottesaus

24

TOETJES

BOSSCHE IJSBOL

Soes, vanilleroomijs, advocaatsaus, gesmolten chocolade, slagroom

9.5

AARDBEIEN SCROPPINOI

Aardbeienijs, wodka en prosecco

8.5

CHOCO TRIFLE

Amarena kersen, chocolademousse en chocoladecake

8

PARFAIT

Frambozenparfait, witte chocolde mousse en bastogne - to die for!

9

CHEESECAKE

Klassieke cheesecake met compote van rood fruit en pistachecrumble

8

SEIZOENSMENU

3 GANGEN MENU

29.5

VOORGERECHTEN

CARPACCIO
Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas 

GRAVAD LAX
Scandinavisch gemarineerde zalm, kappertjes, ingelegde ui en dillemayonaise

TOMATENSOEP
Geroosterde paprika, pesto en croutons

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas, groenten en knoflook-pepersaus

VICTORIABAARS
Gebakken filet met krieltjes, spitskool en Hollandaise

POMPOENSTEAK
Paprikatapenade, tabouleh, pepita’s en ras el hanout

NAGERECHTEN


CHEESECAKE
Klassieke cheesecake met compote van rood fruit pistachecrumble

CHOCO TRIFLE
Amarena kersen, chocolademousse en chocoladecake

SPARERIBS

DE BESTE SPARERIBS VAN DEN BOSCH?

Is er een restaurant in Den Bosch waar je lekkerdere spareribs vindt dan bij Van Puffelen? Het klinkt misschien een beetje opschepperig, maar het antwoord is nee! Al ruim 33 jaar komen gasten uit heel Nederland terug voor mijn spareribs. Heb je ze nog niet geproefd? Kom dan snel langs in mijn restaurant en laat je overtuigen!

 

Mijn spareribs bereid ik al sinds jaar en dag volgens authentiek recept. De basis is mijn onvervalste marinade. Nadat alle smaken goed in het vlees zijn getrokken worden de spareribs low & slow gegaard. Het resultaat is juicy en boterzacht vlees wat zo van het bot valt. De finishing touch is de glaze, bereidt volgens geheim recept. Hiermee worden de spareribs net voor ze geserveerd worden ingesmeerd.

 

De malse, juicy en sticky spareribs worden geserveerd met frites, knoflookdip en barbecuesaus. om je vingers bij af te likken! Elke woensdag eet je ze onbeperkt voor 21.50 euro

ALLERGENEN

ALLERGENEN

Veel van mijn gerechten zijn glutenvrij, of glutenvrij te bereiden. Het bedienend personeel helpt graag bij het maken van een geschikte keuze. Ik houd ook graag rekening met andere allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.

 

* In mijn keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.