Diner - Altijd gezellig, altijd vers bereid en altijd goed geprijsd

DINER

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in de menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ik, meneer van Puffelen, hou van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom ben je op doordeweekse dagen extra goedkoop uit! Elke woensdag en donderdag krijg je 20% korting op je totale rekening!


Bestel online met Mr. Butler

DINERKAART

VOORGERECHTEN

CARPACCIO

Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas

10.95

VITELLO TONNATO

Kalfsrosbief, kappertjes, gemarineerde tomaat en tonijnmayonaise

10.95

GRAVAD LAX

Scandinavisch gemarineerde zalm, komkommer en mosterddillesaus

11.50

TOM KHA KAI

Thaise kokossoep met gamba, kippendij en taugé
Ook vegetarisch te bestellen!

7.95

BURRATA
Tomatensalade met romige burrata, basilicum, extra vierge olijfolie en toast

10.95

RAVIOLI
Gefrituurde ravioli van truffel en bospaddenstoelen, spinazie, Parmezaan en balsamico

9.95

OM TE SNAAIEN

BROOD

Aioli, truffeldip, kruidenboter

5.50

KNOFLOOKOLIJVEN

5.00

HOOFDGERECHTEN

SPARERIBS

Volgens authentiek recept, botermals, barbecue, knoflookdip

v.a. 15.95

FISH & CHIPS

Witvis, bierbeslag, frites, citroen, ravigotte, azijn

18.95

SATÉ

Kippendij, oosterse pindasaus, atjar, kroepoek, uitgebakken uitjes

18.50

MONSIEUR CANNIBALE
Gebakken biefstukje, hotwings, sparerib, aioli, barbecuesaus

22.95

BEEF BURGER
Brioche bun, Bommelerwaards rund, bacon, uiencompôte, cheddar, augurk, smokey barbecuesaus

17.50

QUICHE

Mediterraanse quiche met zwarte olijf, rode paprika, courgette en Emmentaler

17.95

SALADE BINNENDIEZE

Gemixte sla met gemarineerde zalm, gamba’s, gekookt ei, tomaat en dressing van mosterd en dille

18.50

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas (medium), rode port- of pepersaus

19.50

KABELJAUW
Gebakken kabeljauwfilet met pittige tomatensaus

19.50

GROTE JONGENS STEAK
Black Angus, 300 gram

25.95

VEGGIE SALADE
Salade met warme brie, walnoot, olijf, hummus en balsamico

17.95

TOETJES

BOSSCHE IJSBOL

Soes, vanilleroomijs, advocaatsaus, gesmolten chocolade, slagroom

8.95

KAASPLANK

Drie kaassoorten, kletzenbrood, vijgenchutney

11.95

CHOCOLADE TRIFLE

Chocolademousse, roombotercake, karamel en chocoladekrullen

8.50

CITROENMERENGUE

Taartje van citroencrème en merengue met pistachecrumble

8.95

PASSIEVRUCHT

Passievruchttaart met vanille-ijs en slagroom

8.50

SEIZOENSMENU

3 GANGEN SEIZOENSMENU

29.95

VOORGERECHTEN

CARPACCIO
Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas 

GRAVAD LAX
Scandinavisch gemarineerde zalm, komkommer en mosterddillesaus

TOM KHA KAI
Thaise kokossoep met gamba, kippendij en taugé
Ook vegetarisch te bestellen!

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas met pepersaus

KABELJAUW
Gebakken kabeljauwfilet met pittige tomatensaus

KIPSATÉ
Kipdij, pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, gebakken uitjes

QUICHE
Mediterraanse quiche met zwarte olijf, rode paprika, courgette en Emmentaler

NAGERECHTEN


PASSIEVRUCHT
Passievruchttaart met vanille-ijs en slagroom

CHOCOLADETRIFLE
Chocolademousse, roombotercake, karamel en chocoladekrullen

20% KORTING

KORTING PAKKEN!

Goed(koop) uit eten in Den Bosch? Kom dan naar mijn restaurant! Altijd gezellig, altijd vers bereid en altijd goed geprijsd. Elke woensdag en donderdag geef ik 20% korting, op alles. De korting is geldig op alle prijzen van de lunch, het diner en alle dranken!

 

OM TE SNAAIEN -20%

BROOD

Aioli, truffeldip, kruidenboter

5.50 4.40

KNOFLOOKOLIJVEN

5.00 4.00

VOORGERECHTEN -20%

CARPACCIO

Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas

10.95 8.76

VITELLO TONNATO

Kalfsrosbief, kappertjes, gemarineerde tomaat en tonijnmayonaise

10.95 8.76

GRAVAD LAX

Scandinavisch gemarineerde zalm, komkommer en mosterddillesaus

11.50 9.20

TOM KHA KAI

Thaise kokossoep met gamba, kippendij en taugé Ook vegetarisch te bestellen!

7.95 6.36

BURRATA
Tomatensalade met romige burrata, basilicum, extra vierge olijfolie en toast

10.95 8.76

RAVIOLI
Gefrituurde ravioli van truffel en bospaddenstoelen, Parmezaan en balsamico

9.95 7.96

HOOFDGERECHTEN -20%

SPARERIBS

Volgens authentiek recept, botermals, barbecue, knoflookdip

v.a. 15.95 v.a. 12.76

FISH & CHIPS

Witvis, bierbeslag, frites, citroen, ravigotte, azijn

18.95 15.16

SATÉ

Kippendij, oosterse pindasaus, atjar, kroepoek, uitgebakken uitjes

18.50 14.80

MONSIEUR CANNIBALE
Black Angus steak, hotwings, sparerib, homemade barbecuesaus en knoflookdip

22.95 18.36

BEEF BURGER
Brioche bun, Bommelerwaards rund, bacon, uiencompôte, cheddar, augurk, smokey barbecuesaus

17.50 14.00

QUICHE

Mediterraanse quiche met zwarte olijf, rode paprika, courgette en Emmentaler

17.95 14.36

SALADE BINNENDIEZE

Gemixte sla met gemarineerde zalm, gamba’s, gekookt ei, tomaat en dressing van mosterd en dille

18.50 14.80

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas (medium), rode port- of pepersaus

19.50 15.60

KABELJAUW
Gebakken kabeljauwfilet met pittige tomatensaus

19.50 15.60

GROTE JONGENS STEAK
Black Angus, 300 gram

25.95 20.76

VEGGIE SALADE
Salade met warme brie, walnoot, olijf, hummus en balsamico

17.95 14.36

TOETJES -20%

BOSSCHE IJSBOL

Soes, vanilleroomijs, advocaatsaus, gesmolten chocolade, slagroom

8.95 7.16

KAASPLANK

Drie kaassoorten, kletzenbrood, vijgenchutney

11.95 9.56

CHOCOLADE TRIFLE

Chocolademousse, roombotercake, karamel en chocoladekrullen

8.50 6.80

PASSIEVRUCHT

Passievruchttaart met vanille-ijs en slagroom

8.50 6.80

CITROENMERENGUE

Taartje van citroencrème en merengue met pistachecrumble

8.95 7.16

SPARERIBS

DE BESTE SPARERIBS VAN DEN BOSCH

Is er een restaurant in Den Bosch waar je lekkerdere spareribs vindt dan bij Van Puffelen? Het klinkt misschien een beetje opschepperig, maar het antwoord is nee! Al ruim 33 jaar komen gasten uit heel Nederland terug voor mijn spareribs. Heb je ze nog niet geproefd? Kom dan snel langs in mijn restaurant en laat je overtuigen!

 

Mijn spareribs bereid ik al sinds jaar en dag volgens authentiek recept. De basis is mijn onvervalste marinade. Nadat alle smaken goed in het vlees zijn getrokken worden de spareribs low & slow gegaard. Het resultaat is juicy en boterzacht vlees wat zo van het bot valt. De finishing touch is de glaze, bereidt volgens geheim recept. Hiermee worden de spareribs net voor ze geserveerd worden ingesmeerd.

 

De malse, juicy en sticky spareribs worden geserveerd met frites, knoflookdip en barbecuesaus. om je vingers bij af te likken! Elke woensdag, onbeperkt spareribs eten voor 20.95 euro

ALLERGENEN

ALLERGENEN

Veel van mijn gerechten zijn glutenvrij, of glutenvrij te bereiden. Het bedienend personeel helpt graag bij het maken van een geschikte keuze. Ik houd ook graag rekening met andere allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.

 

* In mijn keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.