Diner - Altijd gezellig, altijd vers bereid en altijd goed geprijsd

DINER

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in de menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ik, meneer van Puffelen, hou van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom ben je op doordeweekse dagen extra goedkoop uit! Elke woensdag en donderdag krijg je 20% korting op je totale rekening!


Bestel online met Mr. Butler

DINERKAART

VOORGERECHTEN

CARPACCIO

Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas

9.95

PANPIZZA

Piadina met tomaat, paprika, olijf, Parmezaanse cheeze en italiaanse kruiden

9.95

ZALM

Dun gesneden gemarineerde zalm, ricotta, spinazie, zoetzure komkommer en wasabimayonaise

10.95

POMODORI

Tomatensoep, room, prei, gehaktballetjes

7.95

HEMELSE GAMBA'S
Chiliroom, peterselie, citroen en brood om te dippen

9.95

RAVIOLI
Gefrituurde ravioli van truffel en bospaddenstoelen, spinazie, Parmezaan en balsamico

8.95

PROEVERIJ
Combinatie van mijn favorieten voorgerechten!

13.50 p.p.

OM TE SNAAIEN

BROOD

Aioli, truffeldip, kruidenboter

4.95

PLATEAU VAN PUFFELEN

Bitterballen, ribs, olijven, oude kaas, fuet, kaasstengel

7.50 p.p.

KNOFLOOKOLIJVEN

4.50

HOOFDGERECHTEN

SPARERIBS

Volgens authentiek recept, botermals, barbecue, knoflookdip

v.a. 14.95

FISH & CHIPS

Witvis, bierbeslag, frites, citroen, ravigotte, azijn

18.50

SATÉ

Kippendij, oosterse pindasaus, atjar, kroepoek, uitgebakken uitjes

17.50

MONSIEUR CANNIBALE
Gebakken biefstukje, hotwings, sparerib, aioli, barbecuesaus

21.95

BEEF BURGER
Brioche bun, Bommelerwaards rund, bacon, uiencompôte, cheddar, augurk, smokey barbecuesaus

16.95

NO MEAT BURGER

Vegan burger, tomaat, avocado, ijsbergsla, baba ganoush

16.50

MAALTIJDSALADE

Wisselend, brood, aioli, vegetarisch, vlees of vis

17.50

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas (medium), bospaddenstoelen of pepersaus

19.50

ZAL'M VERGEZELLEN
Zalmfilet, kabeljauw, zeekraal en romige witte wijnsaus

19.50

GROTE JONGENS STEAK
Black Angus, 300 gram

25.95

HEMELSE GAMBA'S
Chiliroom, peterselie, citroen en brood om te dippen

19.95

TOETJES

BOSSCHE IJSBOL

Soes, vanilleroomijs, advocaatsaus, gesmolten chocolade, slagroom

8.95

KAASPLANK

Drie kaassoorten, kletzenbrood, vijgenchutney

10.95

CHOCOLADE TRIFLE

Witte chocolademousse, boerenmeisjes, stoofpeer en amaretti’s

7.95

TIRAMISU

Lange vingers, mascarpone, cacao

7.95

LUIKSE WAFEL

Warme kersen, roomijs en poedersuiker

8.95

SEIZOENSMENU

3 GANGEN SEIZOENSMENU

28.50

VOORGERECHTEN

CARPACCIO
Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas 

ZALM

Dun gesneden gemarineerde zalm, ricotta, spinazie, zoetzure komkommer en wasabimayonaise

BOSPADDENSTOELEN

Soep met paddenstoelen, bosui en plant based room

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas, bospaddenstoelensaus

ZAL'M VERGEZELLEN
Zalmfilet, kabeljauw, zeekraal en romige witte wijnsaus

KIPSATÉ
Spies van kipdij, pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, gebakken uitjes

NO MEAT BURGER
Vegan burger, spinazie, rode uiencompôte, augurk, cheddar en barbecuesaus

NAGERECHTEN

TIRAMISU
Lange vingers, mascarpone, cacao

CHOCOLADE TRIFLE
Witte chocolademousse, boerenmeisjes, stoofpeer en amaretti’s

20% KORTING

KORTING PAKKEN!

Goed(koop) uit eten in Den Bosch? Kom dan naar mijn restaurant! Altijd gezellig, altijd vers bereid en altijd goed geprijsd. Elke woensdag en donderdag geef ik 20% korting, op alles. De korting is geldig op alle prijzen van de lunch, het diner en alle dranken!

 

OM TE SNAAIEN -20%

BROOD

Aioli, truffeldip, kruidenboter

4.95 3.96

PLATEAU VAN PUFFELEN

Bitterballen, ribs, olijven, oude kaas, fuet, kaasstengel

7.50 p.p. 6.00 p.p.

KNOFLOOKOLIJVEN

4.50 3.60

VOORGERECHTEN -20%

CARPACCIO

Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas

9.95 7.96

PANPIZZA

Piadina met tomaat, paprika, olijf, Parmezaanse cheeze en italiaanse kruiden

9.95 7.96

ZALM

Dun gesneden gemarineerde zalm, ricotta, spinazie, zoetzure komkommer en wasabimayonaise

10.95 8.76

POMODORI

Tomatensoep, room, prei, gehaktballetjes

7.95 6.36

HEMELSE GAMBA'S
Chiliroom, peterselie, citroen en brood om te dippen

9.95 7.96

RAVIOLI
Gefrituurde ravioli van truffel en bospaddenstoelen, spinazie, Parmezaan en balsamico

8.95 7.16

PROEVERIJ
Combinatie van mijn favorieten voorgerechten!

13.50 p.p. 10.80 p.p.

HOOFDGERECHTEN -20%

SPARERIBS

Volgens authentiek recept, botermals, barbecue, knoflookdip

v.a. 14.95 v.a. 11.96

FISH & CHIPS

Witvis, bierbeslag, frites, citroen, ravigotte, azijn

18.50 14.80

SATÉ

Kippendij, oosterse pindasaus, atjar, kroepoek, uitgebakken uitjes

17.50 14.00

MONSIEUR CANNIBALE
Black Angus steak, hotwings, sparerib, homemade barbecuesaus en knoflookdip

21.95 17.56

BEEF BURGER
Brioche bun, Bommelerwaards rund, bacon, uiencompôte, cheddar, augurk, smokey barbecuesaus

16.95 13.56

NO MEAT BURGER

Vegan burger, spinazie, rode uiencompôte, augurk, cheddar en barbecuesaus

16.95 13.56

MAALTIJDSALADE

Wisselend, brood, aioli, vegetarisch, vlees of vis

17.50 14.00

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas (medium), bospaddenstoelen of pepersaus

19.50 15.60

ZAL'M VERGEZELLEN
Zalmfilet, kabeljauw, zeekraal en romige witte wijnsaus

19.50 15.60

GROTE JONGENS STEAK
Black Angus, 300 gram

25.95 20.76

HEMELSE GAMBA'S
Chiliroom, peterselie, citroen en brood om te dippen

19.95 15.96

TOETJES -20%

BOSSCHE IJSBOL

Soes, vanilleroomijs, advocaatsaus, gesmolten chocolade, slagroom

8.95 7.16

KAASPLANK

Drie kaassoorten, kletzenbrood, vijgenchutney

10.95 8.76

CHOCOLADE TRIFLE

Witte chocolademousse, boerenmeisjes, stoofpeer en amaretti’s

7.95 6.36

TIRAMISU

Lange vingers, mascarpone, cacao

7.95 6.36

LUIKSE WAFEL

Warme kersen, roomijs en poedersuiker

8.95 7.16

SPARERIBS

DE BESTE SPARERIBS VAN DEN BOSCH

Is er een restaurant in Den Bosch waar je lekkerdere spareribs vindt dan bij Van Puffelen? Het klinkt misschien een beetje opschepperig, maar het antwoord is nee! Al ruim 31 jaar komen gasten uit heel Nederland terug voor mijn spareribs. Heb je ze nog niet geproefd? Kom dan snel langs in mijn restaurant en laat je overtuigen!

 

Mijn spareribs bereid ik al sinds jaar en dag volgens authentiek recept. De basis is mijn onvervalste marinade. Nadat alle smaken goed in het vlees zijn getrokken worden de spareribs low & slow gegaard. Het resultaat is juicy en boterzacht vlees wat zo van het bot valt. De finishing touch is de glaze, bereidt volgens geheim recept. Hiermee worden de spareribs net voor ze geserveerd worden ingesmeerd.

 

De malse, juicy en sticky spareribs worden geserveerd met frites, knoflookdip en barbecuesaus. om je vingers bij af te likken! Elke woensdag, onbeperkt spareribs eten voor 19.95 euro

ALLERGENEN

ALLERGENEN

Veel van mijn gerechten zijn glutenvrij, of glutenvrij te bereiden. Het bedienend personeel helpt graag bij het maken van een geschikte keuze. Ik houd ook graag rekening met andere allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.

 

* In mijn keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.