Eten bij Van Puffelen
Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt! Bij Eetcafé Van Puffelen in Den Bosch eet je (buiten)gewoon ‘lekker’, is de sfeer ‘lekker’ losjes en kun jij je ‘lekker’ laten gaan. Want, de beste ‘guilty’ pleasure van de stad! Alhoewel… Waarom jezelf guilty voelen over de dingen die je plezier geven in het leven? Ga ervoor!
Brood & Dip 6
Rustique brood met aioli
Bitterballen 10
Acht rundvleesbitterballen met mosterd – Kan ook vegan
Prosciutto Crudo 9.5
Vers gesneden gedroogde ham
K.F.C. 13.5
Korean fried chicken met dip
Gambakroketjes 10
Met Japanse mayonaise, zes stuks
Bavette tataki 14
Kort geschroeide bavette, Kewpie, komkommer, krokante uitjes en Thaise dressing
Burrata 12.5
Gegrilde perzik, basilicum, pittige honing en sesam
Carpaccio 13.5 Ossenhaas, baconcrumble, geroosterde pitten, truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas – Ga voor meer! met knoflookgarnalen +4
Tonijn 13.5
Tonijnsashimi, watermeloen, wasabidressing, tomaat en soja
Bietjessalade 11.5
Met appel, noten, imkerhoning en roomkaas (vegan)
Ribbetjes 14
Een portie ribbetjes, lekker om te delen
Tomatensoep 7.5
Geroosterde pompoen-tomatensoep met pepita’s en tuinkers
Allen met friet en mayo! Salade serveren we op verzoek, no waste
Biefstuk 23
Gebakken diamanthaas van Black Angus, aardappelgratin, ratatouille en eigen jus
Smashed burger 19
Brioche bun, twee patties MRIJ rund, tomaat, bacon, cheddar en burgersaus – Kan ook vega met Beyond meat burger
Flammkuchen 19
Crème fraîche, gerookte zalm, ui, pijnboompitten en mosterd-dillesaus
Pasteitje 18.5
Gevuld met paddenstoelenragout, doperwt, gekarameliseerde uien en groene kruiden
Spareribs 23
Volgens authentiek recept met ketjap, gember en sorry, de rest blijft geheim. Met koolsla en aioli – Elke woensdag onbeperkt spareribs 23
Heilbot 23.5
Filet van heilbot met krieltjes, zeekraal, mosseltjes en beurre noisette
Saté 20
Spies van kipdij, pindasaus, zoetzure groenten, krupuk en gebakken uitjes
Salade geitenkaas 19.5
Met appel, pecan, uiencompote en truffelmayonaise
Buikspek 21.5
Langzaam gegaard buikspek met gamba’s, zoete aardappel, bospeen en mangochutney
Pulled beef 21.5
Gestoofd rundvlees, kruidenmousseline, croutons, knoflookjus en salsa verde
たたき Tuna tataki 23.5
Kort geschroeide en dun gesneden plakjes tonijn, wakame, wasabimayonaise en ponzudressing
Kaaskroketjes 20.5
Groene kruidenmousseline, kaaskroketjes, groene asperges en knoflookjus
Bossche ijsbol 9.5
Soes, vanilleroomijs, advocaatsaus, gesmolten chocolade – Alleen bestellen als je nog honger hebt
Scroppino 9.5
Romig citroenijs, een flink shot limoncello, scheutje wodka en prosecco
Crème Brûlée 6.5
Deze klassieker heeft geen uitleg nodig, bon appétit
Chocolade 9
Chocolademousse met gezouten karamel en witte chocolade
Tropical Max 9
Passievruchtijs, in specerijen gepocheerde ananas en banaankaramel
Koffie deluxe 8.5
Koffie naar keuze geserveerd met zoetigheden
After dinner Cocktail
Espresso martini 10.5
Espresso, vanille, wodka en Shanky’s Whip
VOOR
Carpaccio
Ossenhaas, baconcrumble, geroosterde pitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Tonijn
Tonijnsashimi, watermeloen, soja, tomaat en wasabidressing
Tomatensoep
Geroosterde pompoen-tomatensoep met pepita’s en tuinkers
HOOFD
Biefstuk
Gebakken diamanthaas van Black Angus, aardappelgratin, ratatouille en eigen jus
Heilbot
Filet van heilbot met krieltjes, zeekraal, mosseltjes en beurre noisette
Pasteitje
Gevuld met paddenstoelenragout, doperwt, gekarameliseerde uien en groene kruiden
NA
Chocolade
Chocolademousse met gezouten karamel en witte chocolade
Scroppino
Romig citroenijs, een flink shot limoncello, scheutje wodka en prosecco
Onze menukaarten
Reserveren met meer dan 9 personen?
Reserveer eenvoudig via de button rechtsboven! Ben je met meer dan 8 personen?
Neem dan contact op via de button hieronder of reserveer telefonisch.