Groepen

In mijn eetcafé kun je uitstekend terecht met grote gezelschappen. Speciaal voor groepen vanaf 10 tot 100 personen heb ik verschillende arrangementen samengesteld. Heb je nog vragen of wil je jouw groepsuitje op een andere manier invullen? Neem dan contact met mij op voor een voorstel op maat. 

Varen & ...

Varen & ...

De Binnendieze is met recht één van de grootste publiekstrekkers van ’s-Hertogenbosch. Met de opstapplaats pal tegenover het terras, is Van Puffelen de perfecte uitvalsbasis voor je rondvaart over de Binnendieze.

De Varen & … arrangementen zijn inclusief bootticket en te reserveren van 1 april tot en met 31 oktober.

 

Let op, in verband met beschikbaarheid is de reservering pas definitief na ontvangst van reserveringsbevestiging

Te reserveren vanaf 10 personen

 

Varen & ...

 

... & KOFFIE v.a. 16.95 p.p.

... & VAN PUFFELEN PAKT UIT 29.95 p.p.

... & VAN PUFFELEN OP TAFEL 27.95 p.p.

... & LUNCHPLATEAUS 19.50 p.p.

... & 'T TWAALFUURTJE 18.95 p.p.

 

Reserveren

 

* Na reserveren is restitutie op vaarbewijzen helaas niet meer mogelijk

Koffie-arrangementen

Koffie met gebak

KOFFIE MET BOSSCHE BOL

 

Ontvangst met koffie/thee en Bossche bol voor gezelschappen vanaf 10 personen is dagelijks* (m.u.v. maandag) te reserveren vanaf 11.00 uur. Arrangement met 2 kopjes koffie of thee naar keuze met appelgebak of de enige echte Bossche bol van Jan de Groot.

 

2 kopjes koffie crème of thee met Bossche bol  7,95 per persoon

(te reserveren voor gezelschappen tot 110 personen)

 

2 kopjes koffie naar keuze met Bossche bol  8,50 per persoon

(te reserveren voor gezelschappen tot 30 personen)

 

* Op zaterdag te reserveren tussen 11.00 en 12.00 uur of tussen 15.00 en 17.00 uur

(Reserveringen van grote gezelschappen buiten de reguliere openingstijden bespreekbaar)

Lunch-arrangement

Beleg je eigen brood

Stel je eigen sandwiches samen!

VAN PUFFELEN PAKT UIT!

Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop seizoensoep uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken wit- en Waldkornbrood, rustieke bruine en witte broodjes. Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, ambachtelijk gerookte zalm, huisgemaakte vissalade, jonge- en oude kaas, Coppa di Parma, diverse zoetwaren en per persoon een rundvleeskroket.

Deze lunch is inclusief onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

20.95

VAN PUFFELEN OP TAFEL

Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop paprika-tomatensoep gevuld met Hollandse gehaktballetjes uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken wit- en Waldkornbrood, rustieke bruine en witte broodjes. Jonge- en oude kaas, gerookte kalkoen en ham, diverse zoetwaren en per persoon een rundvleeskroket.

Deze lunch is inclusief onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

18.95

Lunchplateau's

LUNCHPLATEAU'S

Drie soorten luxe broodjes (vis, vlees & vegetarisch) geselecteerd van onze menukaart. De halve broodjes worden geserveerd op plateaus die op tafel gezet worden, zo kun je zelf je favoriete broodjes pakken. (1,5 broodje per persoon)

Breid het lunchplateau arrangement uit met een kopje paprika-tomatensoep  +/+ 4.50

10.50

 

Twaalfuurtje

Één van onze populairste arrangementen is het twaalfuurtje

'T TWAALFUURTJE

Tomatensoep geserveerd met wit- en Waldkornbrood, een rundvleeskroket,

bourgondische ham jonge kaas en huzarensalade

9.95

'T TWAALFUURTJE VEGETARISCH

Tomatensoep geserveerd met wit- en Waldkornbrood, een vegakroket,

Old Amsterdam, jonge kaas en een groene salade

9.95

 

Drankarrangement

DRANKARRANGEMENT LUNCH I

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

5.50

DRANKARRANGEMENT II

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème,

thee, melk en jus d’orange (verse jus d’orange +1.75)

6.00

Diner-arrangement

3 gangen Wintermenu

28.50

Voorgerechten

CARPACCIO
Ossenhaas / Truffelcrème / Baconcrumble
Geroosterde Zonnebloempitten en Pepita’s / Parmezaanse Kaas 
GAMBA'S AL AJILLO
Knoflook / Rode Peper / Peterselie 
UIENSOEP
Frans / Tijm / Croutons

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

RUMPSTEAK
Biefstuk / Pepersaus
VISDUO
Kabeljauw / Zalm / Witte Wijnsaus
VARKENSHAAS
Gebakken / Champignonsaus

Nagerechten

PARFAIT
Licor 43 / Bastogne / Karamel
IRISH COFFEE TAARTJE
Irish Coffeebiscuit / Kaneelijs / Slagroom

Rondje Uilenburg

Rondje Uilenburg

Zin om de gezelligste wijk van Den Bosch, de Uilenburg, te ontdekken in één avond? Tijdens dit rondje Uilenburg proef je het karakter van drie verschillende restaurants!  Bij elk restaurant maak je een keuze tussen de populairste gerechten in combinatie met een glas bier of wijn. Hierbij wordt rekening gehouden met je persoonlijke voorkeur. Tussen de gangen door verander je van locatie, de ideale manier om de gezelligheid van de Uilenburg te ondergaan.

 

Rondje Uilenburg 52,50

Te reserveren van dinsdag t/m vrijdag en op zondag met maximaal 15 personen

 

 

Optie 1 

 

1. Ontvangst bij Sitio – Steaks & Pasta met het huisaperitief, ambachtelijke chips en olijven

 

2. Serveren van voorgerecht; 

Combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. roasted salmon, steak tartare, risottokroketje en een soepje geserveerd met brood en kruidenboter. Laat je verrassen! Het voorgerecht wordt geserveerd met een glas bier, witte of rode wijn.

 

3. Oversteek naar Lunch- & Dinercafé van Puffelen waar een keuze gemaakt kan worden tussen

de populairste hoofdgerechten. Te weten;

 

- Original Spareribs; huisgemarineerd en botermals voor de echte liefhebber met knoflookdip

- Gamba's al Ajillo, met knoflook, rode peper en peterselie

Gebakken rumpsteak met beurre café de Paris

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, een dagverse salade en een glas bier, rode of witte wijn.

 

4. Afsluiting bij restaurant Christoffel met een grand dessert, een presentatie

van de mooiste en lekkerste desserts en koffie of thee. 



Optie 2

 

1. Ontvangst bij Sitio – Steaks & Pasta met het huisaperitief, ambachtelijke chips en olijven

 

2.  Serveren van voorgerecht; 

Combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. roasted salmon, steak tartare, risottokroketje en een soepje geserveerd met brood en kruidenboter. Laat je verrassen! Het voorgerecht wordt geserveerd met een glas bier, witte of rode wijn.

 

3. Oversteek naar restaurant Christoffel waar een keuze gemaakt

kan worden tussen de populairste hoofdgerechten. Te weten;

 

- Zalm-, kabeljauwfilet en gamba geserveerd met licht pittige Catalaanse salsa Romesco

- Gegrilde runder-entrecôte met mosterdpepersaus

- Poulet Noir; Suprème van scharrelkip met krokante pancetta, een krul eendenlever en truffeljus

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, een dagverse salade en een glas bier, rode of witte wijn.

 

4. Afsluiting bij Lunch- & Dinercafé van Puffelen met een keuze uit de

volgende desserts geserveerd met koffie of thee.

 

- De enige échte Bossche ijsbol; soes gevuld met vanilleroomijs, advocaat en slagroom, rijkelijk overgoten met chocoladesaus

Stroopwafeltaartje met vanille-ijs en karamelsaus

  

De gerechten kunnen per seizoen wisselen. Ons rondje Uilenburg is voor € 37,50 te reserveren zonder wijn/drankarrangement.

 

Neem voor meer informatie of reserveringen contact met ons op.

 

 

 

 

Deelnemende restaurants:

 

Christoffel - Lunch Diner     Lunch- & Dinercafé van Puffelen     Sitio - Steaks & Pasta

 

Borrelen

Borrel

BORRELARRANGEMENT

Wil jij je verjaardag, jubileum, netwerkborrel, afstuderen of promotie met en bij ons vieren?

 

Door de indeling van de ruimte is Van Puffelen bijzonder geschikt voor een borrel met kleine of grote gezelschappen in een informele setting. Een borrel kunnen wij op verschillende manieren voor je organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Speciaal voor groepen is Lunch- & Dinercafé van Puffelen ook buiten de reguliere openingstijden te boeken.