Groepen - Met gezelschappen uit eten

GROEPEN

In mijn restaurant kun je uitstekend terecht met grote gezelschappen. Speciaal voor groepen vanaf 10 tot 100 personen heb ik verschillende arrangementen samengesteld. Heb je nog vragen of wil je jouw groepsuitje op een andere manier invullen? Neem dan contact met mij op voor een voorstel op maat. 

VAARTOCHT

VAN PUFFELENS VAARTOCHT

Deze rondvaart vertrekt vanaf de Dommel, een regenrivier dat in Peer begint, België. Je neemt een kijkje in de oude binnenhaven van de stad, De Smalle haven, waarna je over de Aa gaat varen. 

 

’s Hertogenbosch is erg rijk aan water. Geniet van de rust en ervaar de stad vanaf het water. De rondvaart is inclusief gids en duurt circa 60 minuten. Na afloop van de rondvaart wordt je naar Van Puffelen gebracht waar je gaat genieten van een heerlijk 3 gangendiner.

VAARTOCHT + 3 GANGEN SEIZOENSMENU 38.50 p.p.
VAARTOCHT INCL. 2 CONSUMPTIES + 3 GANGEN SEIZOENSMENU INCL. 2 CONSUMPTIES 50.00 p.p.


Te reserveren vanaf 10 personen, in verband met beschikbaarheid is de reservering pas definitief na ontvangst van reserveringsbevestiging

KOFFIE

KOFFIE MET GEBAK

KOFFIE MET BOSSCHE BOL

 

Ontvangst met koffie/thee en Bossche bol voor gezelschappen vanaf 10 personen is dagelijks* (m.u.v. maandag) te reserveren vanaf 11.00 uur. Arrangement met 2 kopjes koffie of thee naar keuze met appelgebak of de enige echte Bossche bol van Jan de Groot.

 

2 kopjes koffie crème of thee met Bossche bol  7,95 per persoon

(te reserveren voor gezelschappen tot 110 personen)

 

2 kopjes koffie naar keuze met Bossche bol  8,50 per persoon

(te reserveren voor gezelschappen tot 30 personen)

 

* Op zaterdag te reserveren tussen 11.00 en 12.00 uur of tussen 15.00 en 17.00 uur

(Reserveringen van grote gezelschappen buiten de reguliere openingstijden bespreekbaar)

LUNCH

BELEG JE EIGEN BROOD

Stel je eigen sandwiches samen!

VAN PUFFELEN PAKT UIT!

Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop seizoensoep uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken wit- en Waldkornbrood, rustieke bruine en witte broodjes. Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, ambachtelijk gerookte zalm, huisgemaakte vissalade, jonge- en oude kaas, Coppa di Parma, diverse zoetwaren en per persoon een rundvleeskroket.

Deze lunch is inclusief onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

20.95

VAN PUFFELEN OP TAFEL

Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop paprika-tomatensoep gevuld met Hollandse gehaktballetjes uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken wit- en Waldkornbrood, rustieke bruine en witte broodjes. Jonge- en oude kaas, gerookte kalkoen en ham, diverse zoetwaren en per persoon een rundvleeskroket.

Deze lunch is inclusief onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

18.95

 

LUNCHPLATEAU'S

LUNCHPLATEAU'S

Drie soorten luxe broodjes (vis, vlees & vegetarisch) geselecteerd van onze menukaart. De halve broodjes worden geserveerd op plateaus die op tafel gezet worden, zo kun je zelf je favoriete broodjes pakken. (1,5 broodje per persoon)

Breid het lunchplateau arrangement uit met een kopje paprika-tomatensoep  +/+ 4.50

10.50

 

TWAALFUURTJE

Één van onze populairste arrangementen is het twaalfuurtje

'T TWAALFUURTJE

Tomatensoep geserveerd met wit- en Waldkornbrood, een rundvleeskroket,

bourgondische ham jonge kaas en huzarensalade

9.95

'T TWAALFUURTJE VEGETARISCH

Tomatensoep geserveerd met wit- en Waldkornbrood, een vegakroket,

Old Amsterdam, jonge kaas en een groene salade

9.95

 

DRANKARRANGEMENT

DRANKARRANGEMENT LUNCH I

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

5.50

DRANKARRANGEMENT II

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème,

thee, melk en jus d’orange (verse jus d’orange +1.75)

6.00

DINER

3 GANGEN SEIZOENSMENU

28.50

VOORGERECHTEN

CARPACCIO
Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas 

ZALM

Dun gesneden gemarineerde zalm, ricotta, spinazie, zoetzure komkommer en wasabimayonaise

BOSPADDENSTOELEN

Soep met paddenstoelen, bosui en plant based room

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas, bospaddenstoelensaus

ZAL'M VERGEZELLEN
Zalmfilet, kabeljauw, zeekraal en romige witte wijnsaus

KIPSATÉ
Spies van kipdij, pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, gebakken uitjes

NO MEAT BURGER
Vegan burger, spinazie, rode uiencompôte, augurk, cheddar en barbecuesaus

NAGERECHTEN

TIRAMISU
Lange vingers, mascarpone, cacao

CHOCOLADE TRIFLE
Witte chocolademousse, boerenmeisjes, stoofpeer en amaretti’s

RONDJE UILENBURG

RONDJE UILENBURG

Te reserveren van woensdag t/m vrijdag en op zondag met maximaal 15 personen



Optie 1 

 

1. Ontvangst bij Sitio | Food - Drinks - Friends met het huisaperitief, ambachtelijke chips

 

2. Serveren van voorgerecht; Combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. steak tartaar, tonijn tataki, gyoza’s en een soepje, Geserveerd met brood en kruidenboter. Laat je verrassen! Het voorgerecht wordt geserveerd met een glas bier, witte of rode wijn.

 

3. Oversteek naar Lunch- & Dinercafé van Puffelen waar een keuze gemaakt kan worden tussen

de populairste hoofdgerechten. Te weten;

 

- Original Spareribs; huisgemarineerd en botermals voor de echte liefhebber met knoflookdip

- Hemelse gamba's; Chiliroom, peterselie, citroen en brood om te dippen

- Black Angus; diamanthaas, bospaddenstoelensaus

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, een dagverse salade en een glas bier, rode of witte wijn.

 

4. Afsluiting bij restaurant Christoffel met een grand dessert, een presentatie

van de mooiste en lekkerste desserts en koffie of thee. 



Optie 2

 

1. Ontvangst bij Sitio | Food - Drinks - Friends met het huisaperitief, ambachtelijke chips

 

2. Serveren van voorgerecht; Combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. steak tartaar, tonijn tataki, gyoza’s en een soepje, Geserveerd met brood en kruidenboter. Laat je verrassen! Het voorgerecht wordt geserveerd met een glas bier, witte of rode wijn.

 

3. Oversteek naar restaurant Christoffel waar een keuze gemaakt

kan worden tussen de populairste hoofdgerechten. Te weten;

 

- Zalm en gamba; zalmfilet met gamba’s, voorjaarsgroenten en knoflook-chilisaus

- Satay; huisgemarineerde varkenshaas, pittige pindasaus, atjar tjampoer, uitjes en cassave

- Quiche; spinazie, crème fraîche, tomaat, pittenmix, rucola en balsamicostroop

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, een dagverse salade en een glas bier, rode of witte wijn.

 

4. Afsluiting bij Lunch- & Dinercafé van Puffelen met een keuze uit de

volgende desserts geserveerd met koffie of thee.

 

- De enige échte Bossche ijsbol; soes gevuld met vanilleroomijs, advocaat en slagroom, rijkelijk overgoten met chocoladesaus

- Tiramisu, lange vingers, mascarpone, cacao



De gerechten kunnen per seizoen wisselen. Ons rondje Uilenburg is voor € 37,50 te reserveren zonder wijn/drankarrangement.

 

Neem voor meer informatie of reserveringen contact met ons op.

 

Deelnemende restaurants:

 

Stadsbistro Christoffel

Lunch- & Dinercafé van Puffelen

Sitio | Food - Drinks - Friends

BORRELEN

Borrel

BORRELARRANGEMENT

Wil jij je verjaardag, jubileum, netwerkborrel, afstuderen of promotie met en bij ons vieren?

 

Door de indeling van de ruimte is Van Puffelen bijzonder geschikt voor een borrel met kleine of grote gezelschappen in een informele setting. Een borrel kunnen wij op verschillende manieren voor je organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Speciaal voor groepen is Lunch- & Dinercafé van Puffelen ook buiten de reguliere openingstijden te boeken.

KORTING

KORTING

Elke woensdag en donderdag geef ik 20% korting. De korting is geldig op de meeste arrangementen. Uitgezonderd activiteiten die niet bij Lunch- & Dinercafé van Puffelen plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op!