Groepen - Met gezelschappen uit eten

GROEPEN

In mijn restaurant kun je uitstekend terecht met grote gezelschappen. Speciaal voor groepen vanaf 10 tot 100 personen heb ik verschillende arrangementen samengesteld. Heb je nog vragen of wil je jouw groepsuitje op een andere manier invullen? Neem dan contact met mij op voor een voorstel op maat. 

VAARTOCHT

VAN PUFFELENS VAARTOCHT

Deze rondvaart vertrekt vanaf de Dommel, een regenrivier dat in Peer begint, België. Je neemt een kijkje in de oude binnenhaven van de stad, De Smalle haven, waarna je over de Aa gaat varen. 

 

’s Hertogenbosch is erg rijk aan water. Geniet van de rust en ervaar de stad vanaf het water. De rondvaart is inclusief gids en duurt circa 60 minuten. Na afloop van de rondvaart wordt je naar Van Puffelen gebracht waar je gaat genieten van een heerlijk 3 gangendiner.

VAARTOCHT + 3 GANGEN SEIZOENSMENU 42.50 p.p.
VAARTOCHT INCL. 2 CONSUMPTIES + 3 GANGEN SEIZOENSMENU INCL. 2 CONSUMPTIES 54.50 p.p.


Te reserveren vanaf 15 personen, in verband met beschikbaarheid is de reservering pas definitief na ontvangst van reserveringsbevestiging

KOFFIE

KOFFIE MET GEBAK

KOFFIE MET BOSSCHE BOL

Ontvangst met koffie/thee en Bossche bol voor gezelschappen vanaf 10 personen is dagelijks* (m.u.v. maandag) te reserveren vanaf 11.00 uur. Arrangement met 2 kopjes koffie of thee naar keuze met appelgebak of de enige echte Bossche bol van Jan de Groot.

 

2 kopjes koffie crème of thee met Bossche bol  8,50 per persoon

(te reserveren voor gezelschappen tot 110 personen)

 

2 kopjes koffie naar keuze met Bossche bol  8,95 per persoon

(te reserveren voor gezelschappen tot 30 personen)

 

* Op zaterdag te reserveren tussen 11.00 en 12.00 uur of tussen 15.00 en 17.00 uur

(Reserveringen van grote gezelschappen buiten de reguliere openingstijden bespreekbaar)

LUNCH

BELEG JE EIGEN BROOD

Stel je eigen sandwiches samen!

VAN PUFFELEN PAKT UIT!

Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop seizoensoep uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken wit- en Waldkornbrood, rustieke bruine en witte broodjes. Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, ambachtelijk gerookte zalm, huisgemaakte vissalade, jonge- en oude kaas, Coppa di Parma, diverse zoetwaren en per persoon een rundvleeskroket.

Deze lunch is inclusief onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

24.50

VAN PUFFELEN OP TAFEL

Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop paprika-tomatensoep gevuld met Hollandse gehaktballetjes uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken wit- en Waldkornbrood, rustieke bruine en witte broodjes. Jonge- en oude kaas, gerookte kalkoen en ham, diverse zoetwaren en per persoon een rundvleeskroket.

Deze lunch is inclusief onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

19.95

 

LUNCHPLATEAU'S

LUNCHPLATEAU'S

Drie soorten luxe broodjes (vis, vlees & vegetarisch) geselecteerd van onze menukaart. De halve broodjes worden geserveerd op plateaus die op tafel gezet worden, zo kun je zelf je favoriete broodjes pakken. (1,5 broodje per persoon)

Breid het lunchplateau arrangement uit met een kopje paprika-tomatensoep  +/+ 4.50

11.95

 

TWAALFUURTJE

Één van onze populairste arrangementen is het twaalfuurtje

'T TWAALFUURTJE

Tomatensoep geserveerd met wit- en Waldkornbrood, een rundvleeskroket,

bourgondische ham jonge kaas en huzarensalade

10.95

'T TWAALFUURTJE VEGETARISCH

Tomatensoep geserveerd met wit- en Waldkornbrood, een vegakroket,

Old Amsterdam, jonge kaas en een groene salade

10.95

 

DRANKARRANGEMENT

DRANKARRANGEMENT LUNCH I

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk

6.00

DRANKARRANGEMENT II

Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème,

thee, melk en jus d’orange (verse jus d’orange +1.75)

6.50

DINER

3 GANGEN SEIZOENSMENU

29.95

VOORGERECHTEN

CARPACCIO
Ossenhaas, truffelcrème, baconcrumble, geroosterde zonnebloempitten, pepita’s, Parmezaanse kaas 

GRAVAD LAX
Scandinavisch gemarineerde zalm, komkommer en mosterddillesaus

TOM KHA KAI
Thaise kokossoep met gamba, kippendij en taugé
Ook vegetarisch te bestellen!

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

BLACK ANGUS
Gebakken diamanthaas met pepersaus

KABELJAUW
Gebakken kabeljauwfilet met pittige tomatensaus

KIPSATÉ
Kipdij, pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, gebakken uitjes

QUICHE
Mediterraanse quiche met zwarte olijf, rode paprika, courgette en Emmentaler

NAGERECHTEN


PASSIEVRUCHT
Passievruchttaart met vanille-ijs en slagroom

CHOCOLADETRIFLE
Chocolademousse, roombotercake, karamel en chocoladekrullen

RONDJE UILENBURG

RONDJE UILENBURG

59.50

Te reserveren van woensdag t/m vrijdag en op zondag met maximaal 15 personen



Optie 1 

 

1. Ontvangst bij Sitio | Food - Drinks - Friends met het huisaperitief, ambachtelijke chips

 

2. Serveren van voorgerecht; Combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. quesadilla, ribeye en zalm, geserveerd met brood en boter. Laat je verrassen! Het voorgerecht wordt geserveerd met een glas bier, witte of rode wijn.

 

3. Oversteek naar Lunch- & Dinercafé van Puffelen waar een keuze gemaakt kan worden tussen

de populairste hoofdgerechten. Te weten;

 

- Original Spareribs; huisgemarineerd en botermals voor de echte liefhebber met knoflookdip

- Gebakken kabeljauwfilet met pittige tomatensaus

- Black Angus; diamanthaas, rode port- of pepersaus

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, een dagverse salade en een glas bier, rode of witte wijn.

 

4. Afsluiting bij restaurant Christoffel met le petit grand dessert, een presentatie

van de mooiste en lekkerste desserts en koffie of thee. 



Optie 2

 

1. Ontvangst bij Sitio | Food - Drinks - Friends met het huisaperitief, ambachtelijke chips

 

2. Serveren van voorgerecht; Combinatie van onze favoriete hapjes en gerechten met o.a. steak tartaar, tonijn tataki, gyoza’s en een soepje, Geserveerd met brood en kruidenboter. Laat je verrassen! Het voorgerecht wordt geserveerd met een glas bier, witte of rode wijn.

 

3. Oversteek naar restaurant Christoffel waar een keuze gemaakt

kan worden tussen de populairste hoofdgerechten. Te weten;

 

- Zalm Teriyaki; Gebakken zalmfilet met sesam, bosui, rode peper en teriyakisaus

- Satay; Huisgemarineerde kipdij, Aziatische pindasaus, krokante groenten, kokos, krokante uitjes en kroepoek

- Quiche; Spinazie, geitenkaas, cashewnoten en honingbalsamico

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, een dagverse salade en een glas bier, rode of witte wijn.

 

4. Afsluiting bij Lunch- & Dinercafé van Puffelen met een keuze uit de

volgende desserts geserveerd met koffie of thee.

 

- De enige échte Bossche ijsbol; soes gevuld met vanilleroomijs, advocaat en slagroom, rijkelijk overgoten met chocoladesaus

- Passievruchttaart met vanille-ijs en slagroom

 

De gerechten kunnen per seizoen wisselen. Ons rondje Uilenburg is voor € 42,50 te reserveren zonder wijn/drankarrangement.

 

Neem voor meer informatie of reserveringen contact met ons op.

 

Deelnemende restaurants:

 

Stadsbistro Christoffel

Lunch- & Dinercafé van Puffelen

Sitio | Food - Drinks - Friends

BORRELEN

Borrel

BORRELARRANGEMENT

Wil jij je verjaardag, jubileum, netwerkborrel, afstuderen of promotie met en bij ons vieren?

 

Door de indeling van de ruimte is Van Puffelen bijzonder geschikt voor een borrel met kleine of grote gezelschappen in een informele setting. Een borrel kunnen wij op verschillende manieren voor je organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Speciaal voor groepen is Lunch- & Dinercafé van Puffelen ook buiten de reguliere openingstijden te boeken.

KORTING

KORTING

Elke woensdag en donderdag geef ik 20% korting. De korting is geldig op de meeste arrangementen. Uitgezonderd activiteiten die niet bij Lunch- & Dinercafé van Puffelen plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op!