Diner

Uit eten bij restaurant van Puffelen in Den Bosch is een ruime keuze in onze menukaart met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Meneer van Puffelen houdt van lekker eten voor een mooie prijs. Daarom geeft hij je op de doordeweekse dagen korting!


Op donderdag en zondag krijg je 10% korting op je totale rekening, op dinsdag en woensdag zelfs 20%!


Lees meer over ons concept



Dinerkaart

Voorgerechten

Sushi bowl; Glazen bowl gevuld met zalmsashimi, sushirijst, avocado en nori, erbij soja, gember en wasabicrème

10.95

Quesedilla; Geroosterde tortilla's gevuld met Old Amsterdam, paprika, crème fraîche, rode ui en mais geserveerd met guacamole

8.95

Scampi's piri piri;  Scampi's gebakken in olie met Spaanse peper en knoflook geserveerd met yoghurtdip

10.95

Chiken teriyaki; kippendij met frisse salade en sweet-Sriracha

8.95

Courgettini met gerookte zalm, grove knoflookcroutons en citroenmayonaise

8.95

Groene groentesoep; met spinazie, courgette, waterkers en een kaasstengel

5.95

Thaise kippenbouillon met citroengras, kip, lente-ui en rode peper

5.95

Proeverij; Combinatie van meneer Van Puffelen's favorieten

(te bestellen vanaf 2 personen, prijs is per persoon)

12.95

Carpaccio van ossenhaas gestreept met pestomayonaise, bestrooid met baconcrumble, geroosterde pijnboompitten en geraspte Old Amsterdam

10.95

Om mee te beginnen

Brood met aioli, pesto en truffeldip

4.95

Portie knoflookolijven

3.95

Plateau van Puffelen; Parmaham, olijven, buffelmozzarella en fuet

12.95

Hoofdgerechten

Original Spareribs; huisgemarineerd en botermals voor de echte liefhebber, geserveerd met knoflookdip

17.95

Fish & Chips; gefrituurde witvis geserveerd met citroen, remouladesaus en azijn

14.95

Surf 'n Turf; Lady steak met king prawn en bearnaisesaus

24.95

Sate; Jouw keuze; huisgemarineerde krokante kippendij òf varkenshaas (+ 2.00) met Oosterse pindasaus, huisgemaakte atjar, kroepoek, lente-ui en seroendeng

14.95

Flammkuchen; traditionele flinterdunne pizza uit de Elzas belegd met bladspinazie, Old Amsterdam, rucola, zonnebloempitjes en crème fraîche

(met carpaccio en pestomayonaise + 4.95)

14.95

Mixed grill; gemarineerde kippendij, bavette, tapilla Iberico en sparerib met knoflookdip en barbecuesaus

19.95

Gebakken tournedos van Hollandse ossenhaas geserveerd met bimi en een keus uit pepersaus of sjalottenjus

19.95

In roomboter gebakken sliptongen geserveerd met ravigottesaus en limoen

19.95

Gamba's; Thai Style gamba's met tatsoi, op smaak gebracht met knoflook, gember, munt, soja en limoen

19.95

Hamburger bun met 100% runderburger geserveerd met crunchy bacon,cheddar, gefrituurde uienringen en sweet Sriracha

17.95

Entrecôte; Gegrilde runder-entrecôte op smaak gebracht met pesto, geserveerd met gepofte tomaat en sjalottenjus

18.95

Veggie Spaghetti; Vegetarische pasta met bladspinazie, gepofte tomaat, rode ui, truffelroomsaus, geroosterde pijnboompitten en Old Amsterdam

14.95

Wekelijks wisselende maaltijdsalades met een keuze uit vegetarisch, vlees of vis

geserveerd met brood en aioli

16.50

Oosterse flank steak met geroosterde prei en teriyakisaus

17.95

Chicken Parmezaan; spies met gemarineerde kippendij geserveerd met tomatensaus, Parmezaanse kaas en lente-ui

17.95

Gegratineerde zeewolf met pesto, bimi en dragonsaus

17.95

Nagerechten

De enige échte Bossche ijsbol; soes gevuld met vanilleroomijs, advocaatsaus en slagroom, rijkelijk overgoten met gesmolten chocolade

8.50

Kaasplankje; Assortiment van vier kaassoorten geserveerd met vijgenchutney

en notenbrood

9.50

Oreo-chocoladetrifle; Trifle van Oreo, chocolade, mascarpone en aardbeien

7.50

Split; De klassieker! combinatie van romig ijs en waterijs

2.00

Stracciatella-ijs; stracciatella-ijs met kokoskruimels en chocoladesaus

7.50

Mangomousse; mangomousse met bastognechunks en frambozencoulis

7.50

Grand Dessert; Presentatie van de mooiste en lekkerste desserts, laat je verrassen!

(te bestellen v.a. 2 personen, prijs is per persoon)

9.50

Seizoensmenu

3 gangen Zomermenu

27.50

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas gestreept met pestomayonaise, bestrooid met baconcrumble, geroosterde pijnboompitten en Old Amsterdam

Courgettini met gerookte zalm, grove knoflookcroutons en citroenmayonaise

Thaise kippenbouillon met citroengras, kip, lente-ui en rode peper

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten worden geserveerd met een dagverse salade en frites

Oosterse flank steak met geroosterde prei en teriyakisaus

Chicken Parmezaan; spies met gemarineerde kippendij geserveerd met tomatensaus, Parmezaanse kaas en lente-ui

Gegratineerde zeewolf met pesto, bimi en dragonsaus

Nagerechten

Stracciatella-ijs met kokoskruimels en chocoladesaus

Mangomousse met bastognechunks en frambozencoulis

Biosmenu

Biosmenu

Een avondje naar de film en van te voren een hapje eten? Dat kan extra voordelig op dinsdag, woensdag en donderdag! We serveren ons drie gangen seizoensmenu inclusief Vue cinema filmvoucher (voor een standaard film naar keuze) voor slechts 29.95