Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt!

DINER

Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt! Bij Eetcafé Van Puffelen in Den Bosch eet je (buiten)gewoon ‘lekker’, is de sfeer ‘lekker’ losjes en kun jij je ‘lekker’ laten gaan. Want, de beste ‘guilty’ pleasure van de stad! Alhoewel… Waarom jezelf guilty voelen over de dingen die je plezier geven in het leven? Ga ervoor!

DINERKAART

VOORGERECHTEN

BAVETTE TATAKI

Kort geschroeide bavette, guacamole, zwarte knoflook, crumble

13.5

PAN CON TOMATE

Crostini met tomaat, basilicum en Parmezaanse kaas

11

ZALMTARTAAR

Gemarineerde zalm, crispy noedels, sesam en Japanse togarashimayonaise

12.5

CARPACCIO

Ossenhaas, baconcrumble, geroosterde pitten, truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas

13

CAMEMBERT

Camembert uit de oven, voor twee personen, pecannoten, honing, nduja (pittige worst spread) en rustique stokbrood

11 p.p.

PANNA COTTA

Gele curry, kokos, paprika en cassave

11.5

TOMATENSOEP

Geroosterde pompoen-tomatensoep met pepita's en tuinkers

7.5

TOM KHA KAI

Thaise kokossoep met citroengras en gamba's

8.5

OM TE SNAAIEN

BROOD & DIP

Rustique brood met aioli

6

BITTERBALLEN

Acht rundvleesbitterballen met mosterd

10

GANDAHAM

Vers gesneden Gentse gedroogde ham

9.5

K.F.C.

Korean fried chicken met dip

12.5

KAASKROKETJES

Oude kaas, truffelcrème, zes stuks

10

HOOFDGERECHTEN

BIEFSTUK
Gebakken diamanthaas van Black Angus, gebakken champignons, aardappelgratin en rode portjus

23

SMASHED HAMBURGER
Brioche bun, twee patties MRIJ rund, tomaat, bacon, cheddar en burgersaus

Kan ook vega met Beyond meat burger

19

BLOEMKOOL STEAK

Gegrilde bloemkool, romige bonenspread, chimichurri en pijnboompitten

19.5

SPARERIBS

Volgens authentiek recept met ketjap, gember en sorry, de rest blijft geheim. Met koolsla en aioli

23

VICTORIABAARS

Filet van victoriabaars met kruidenkorst, prei, aardappelmousseline en beurre blanc

21

SATÉ

Spies van kipdij, pindasaus, zoetzure groenten, krupuk en gebakken uitjes

20

CEASAR SALAD

Salade van little gem met gebakken kipdij, bacon, gekookt ei, Parmezaanse kaas en aioli

18.5

TUNA TATAKI 
Kort geschroeide en dun gesneden plakjes tonijn, wakame, wasabimayonaise en ponzudressing

21.5

FISH & CHIPS

In beslag gefrituurde heekfilet met dikke frieten en tartaarsaus

19.5

BOEUF BOURGIGNON

Gestoofd rundvlees met champignons en meloeskes, geserveerd met brood

21.5

STICKY AUBERGINE

Geroosterde aubergine, couscoussalade, pinda, munt en sesam

20.5

TOETJES

BOSSCHE IJSBOL

Soes, vanilleroomijs, advocaatsaus, gesmolten chocolade - Alleen bestellen als je nog honger hebt

9.5

SCROPPINO

Romig citroenijs, een flink shot limoncello, scheutje wodka en prosecco

9.5

SPEKKOEK

Met witte chocoladeganache, speculoos en pralineroomijs

9

BROWNIE

Dulce de leche, passievrucht en vanillecrumble

9

SOORT VAN CHEESECAKE

Bastognekoek, roomkaas en framboos

9

KOFFIE DELUXE

Koffie naar keuze geserveerd met zoetigheden

8.5

SEIZOENSMENU

3 GANGEN MENU

34.50

VOORGERECHTEN

CARPACCIO
Ossenhaas, baconcrumble, geroosterde pitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

ZALM
Gemarineerde zalm, crispy noedels, sesam en Japanse togarashimayonaise

TOMATENSOEP
Geroosterde pompoen-tomatensoep met pepita's en tuinkers

HOOFDGERECHTEN

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek

BIEFSTUK
Gebakken diamanthaas van Black Angus, champignons, aardappelgratin en rode portjus

VICTORIABAARS

Filet van victoriabaars met kruidenkorst, prei, aardappelmousseline en beurre blanc

STICKY AUBERGINE

Geroosterde aubergine, couscoussalade, pinda, munt en sesam

NAGERECHTEN

BROWNIE

Dulce de leche, passievrucht en vanillecrumble

SCROPPINO
Romig citroenijs, een flink shot limoncello, scheutje wodka en prosecco

SPARERIBS

DE BESTE SPARERIBS VAN DEN BOSCH?

Is er een restaurant in Den Bosch waar je lekkerdere spareribs vindt dan bij Van Puffelen? Het klinkt misschien een beetje opschepperig, maar het antwoord is nee! Al ruim 33 jaar komen gasten uit heel Nederland terug voor mijn spareribs. Heb je ze nog niet geproefd? Kom dan snel langs in mijn restaurant en laat je overtuigen!

 

Mijn spareribs bereid ik al sinds jaar en dag volgens authentiek recept. De basis is mijn onvervalste marinade. Nadat alle smaken goed in het vlees zijn getrokken worden de spareribs low & slow gegaard. Het resultaat is juicy en boterzacht vlees wat zo van het bot valt. De finishing touch is de glaze, bereidt volgens geheim recept. Hiermee worden de spareribs net voor ze geserveerd worden ingesmeerd.

 

De malse, juicy en sticky spareribs worden geserveerd met frites, knoflookdip en barbecuesaus. om je vingers bij af te likken! Elke woensdag eet je ze onbeperkt voor 22 euro

ALLERGENEN

ALLERGENEN

Veel van onze gerechten zijn glutenvrij, of glutenvrij te bereiden. Ons bedienend personeel helpt graag bij het maken van een geschikte keuze. Wij houden ook graag rekening met andere allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.

 

* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.