In ons restaurant kun je uitstekend terecht met grote gezelschappen. Speciaal voor groepen vanaf 10 tot 100 personen hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Heb je nog vragen of wil je jouw groepsuitje op een andere manier invullen? Neem dan contact op voor een voorstel op maat.
Ontvangst met koffie/thee en Bossche bol voor gezelschappen vanaf 10 personen. Arrangement met 2 kopjes koffie of thee naar keuze met appelgebak of de enige echte Bossche bol van Jan de Groot.
2 kopjes koffie crème of thee met Bossche bol 9,90 euro per persoon
(te reserveren voor gezelschappen tot 110 personen)
2 kopjes koffie naar keuze met Bossche bol 10,60 euro per persoon
(te reserveren voor gezelschappen tot 30 personen)
* Op zaterdag te reserveren tussen 11.30 en 12.30 uur of tussen 15.00 en 17.00 uur
(Reserveringen van grote gezelschappen buiten de reguliere openingstijden bespreekbaar)
Stel je eigen sandwiches samen!
Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop seizoensoep uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken bruin en wit desembrood, per persoon een rundvleeskroket, carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, ambachtelijk gerookte zalm, huisgemaakte eiersalade, jonge- en oude kaas, rauwe ham en diverse zoetwaren.
19.50
Beleg je eigen boterhammen! Dit arrangement start met een kop tomatensoep uitgeserveerd op een gedekte tafel voorzien van vers afgebakken bruin en wit desembrood, per persoon een rundvleeskroket, jonge- en oude kaas, gerookte kalkoen, ham en diverse zoetwaren.
16.50
Drie soorten luxe sandwiches (vis, vlees & vegetarisch) geselecteerd van onze menukaart. De sandwiches worden geserveerd op plateaus, kies zelf je favoriete sandwich!
Breid het lunchplateau arrangement uit met een kopje tomatensoep +4.5
14
Één van onze populairste arrangementen is het twaalfuurtje
Tomatensoepje met desembrood, een rundvleeskroket, ham, kaas en huzarensalade
13
Tomatensoep geserveerd met desembrood, een vegakroket,
Old Amsterdam, jonge kaas en een groene salade
13
Gedurende de lunch onbeperkt gebruik van koffie crème, thee en melk
7,5
CARPACCIO
Ossenhaas, baconcrumble, geroosterde pitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
ZALM
Gemarineerde zalm, crispy noedels, sesam en Japanse togarashimayonaise
TOMATENSOEP
Geroosterde pompoen-tomatensoep met pepita's en tuinkers
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise - Salade serveren we op verzoek
BIEFSTUK
Gebakken diamanthaas van Black Angus, champignons, aardappelgratin en rode portjus
VICTORIABAARS
Filet van victoriabaars met kruidenkorst, prei, aardappelmousseline en beurre blanc
STICKY AUBERGINE
Geroosterde aubergine, couscoussalade, pinda, munt en sesam
SATÉ
Spies van kipdij, pindasaus, zoetzure groenten, krupuk en gebakken uitjes
BROWNIE
Dulce de leche, passievrucht en vanillecrumble
SCROPPINO
Romige citroenijs, een flink shot limoncello, scheutje wodka en prosecco
Wil jij je verjaardag, jubileum, netwerkborrel, afstuderen of promotie met en bij ons vieren?
Door de indeling van de ruimte is Van Puffelen bijzonder geschikt voor een borrel met kleine of grote gezelschappen in een informele setting. Een borrel kunnen wij op verschillende manieren voor je organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Speciaal voor groepen is Lunch- & Dinercafé van Puffelen ook buiten de reguliere openingstijden te boeken.
Deze rondvaart vertrekt vanaf de Dommel, een regenrivier dat in Peer begint, België. Je neemt een kijkje in de oude binnenhaven van de stad, De Smalle haven, waarna je over de Aa gaat varen.
’s Hertogenbosch is erg rijk aan water. Geniet van de rust en ervaar de stad vanaf het water. De rondvaart is inclusief gids en duurt circa 60 minuten. Na afloop van de rondvaart wordt je naar Van Puffelen gebracht waar je gaat genieten van een heerlijk 3 gangendiner.
VAARTOCHT + 3 GANGEN SEIZOENSMENU 47 p.p.
VAARTOCHT INCL. 2 CONSUMPTIES + 3 GANGEN SEIZOENSMENU INCL. 2 CONSUMPTIES 62,5 p.p.
Te reserveren vanaf 15 personen, in verband met beschikbaarheid is de reservering pas definitief na ontvangst van reserveringsbevestiging