Over mij - Goed(koop) uit eten in Den Bosch

OVER MIJ

Even voorstellen: Mijn naam is meneer van Puffelen, ik run al meer dan 30 jaar dit gezellige restaurant in Den Bosch. Ik hou van het goede leven en weet wat lekker is. Belangrijk vind ik dat jij een geweldige tijd beleeft in mijn restaurant. Daarom heb ik mijn favoriete gerechten en dranken voor jou uitgezocht! 


Ben je benieuwd naar een stukje geschiedenis van deze locatie? Lunch- & Dinercafé Van Puffelen is gevestigd in een oude stalhouderij, gebouwd over het water van de Binnendieze. Gelegen in de oude en prachtig gerestaureerde wijk De Uilenburg. Dit is misschien wel de gezelligste wijk van Den Bosch en ligt midden in het historische centrum. Op minder dan 5 minuten loopafstand vind je het station en de markt. Vanaf mijn terras kun je genieten van vertrekkende en aanmerende bootjes van de rondvaart over de Binnendieze.


Restaurant Van Puffelen is na de Sint-Jans kathedraal, waarschijnlijk het meest gefotografeerde pand van de stad. Ook het interieur verdient deze aandacht ruimschoots. Het prachtige gebouw met zijn zware balken plafonds en ook de eigentijdse inrichting van bar en restaurant, stralen een warme sfeer uit. Deze warme sfeer is ook direct voelbaar bij de vriendelijke en ongedwongen, gastvrije bediening.


Reserveer een tafel, ontspan en ga genieten van mijn gastvrijheid!Social media


* Korting is niet geldig i.c.m. andere  acties en is niet geldig op feestdagen

Interieur restaurant uilenburg Restaurant van Puffelen Interieur van puffelen menu van puffelen Kroonluchter van Puffelen van Puffelen Den Bosch

Instagram

Wil je niets van mij missen? Volg me dan op Instagram!

FACEBOOK

Wil je niets van mij missen? Volg mij dan op Facebook!


Meer reviews weergeven

OPENINGSTIJDEN

Maandag en dinsdag: gesloten

Woensdag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur*

Zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur


*Actuele openingstijden voor lunch op dinsdag t/m vrijdag kunnen afwijken. Neem telefonisch contact op of kom langs bij Stadsbistro Christoffel (7 dagen per week geopend voor lunch)


(op aanvraag zijn reserveringen voor grotere gezelschappen buiten de reguliere openingstijden bespreekbaar)


Reserveren    Contact