Over ons

Lunch- & Dinercafé Van Puffelen is gevestigd in een oude stalhouderij, gebouwd over "De Binnendieze" en gelegen in de oude en prachtig gerestaureerde wijk "De Uilenburg" aan de rand van het centrum van Den Bosch, op 5 minuten lopen van het station en de markt. Vanaf het terras kun je genieten van vertrekkende en aanmerende bootjes van de rondvaart over de Binnendieze.


Van Puffelen is na de Sint-Jans kathedraal, waarschijnlijk het meest gefotografeerde pand van de stad. Ook het interieur verdient deze aandacht ruimschoots. Het prachtige gebouw met zijn zware balken plafonds en ook de eigentijdse inrichting van bar en restaurant, stralen een warme sfeer uit. Deze warme sfeer is ook direct voelbaar bij de vriendelijke en ongedwongen, gastvrije bediening.


Meneer van Puffelen houdt van het goede leven en weet wat lekker is! Hij vindt het belangrijk dat jij het naar je zin hebt in zijn restaurant. Daarom heeft hij zijn favoriete gerechten en dranken voor jou uitgezocht!


Reserveer vast een tafel, ontspan en ga genieten van onze gastvrijheid!Ons conceptSocial media


* Korting is niet geldig i.c.m. andere  acties en is niet geldig op feestdagen

Ons concept

Ons concept

Uit eten bij Van Puffelen is nu nog leuker! Op vrijdag, zaterdag en zondag hanteren we onze normale prijzen. Kom je op dinsdag, woensdag of donderdag bij meneer Van Puffelen eten dan krijg je 20% korting. Dit is geldig op de prijzen van de lunch, het diner en alle dranken!

Interieur restaurant uilenburg Restaurant van Puffelen Interieur van puffelen menu van puffelen Kroonluchter van Puffelen van Puffelen Den Bosch

Instagram

Wil je niets missen van mr. van Puffelen? Volg hem op Instagram!

BIERSALE!  De bierkaart is vernieuwd, daarom alles uit de kelder voor 2.99! #bier #sale #denbosch #kelderverkoop #tweedeafprijzing
Uit de oude doos: Smullen bij Van Puffelen! Deze maand hangen we de slingers op en vieren we de 30e verjaardag van Van Puffelen! 
#smullenbijvanpuffelen #jubileum #jarig #denbosch

Facebook

Wil je niets missen van mr. van Puffelen? Volg hem op Facebook!


Meer reviews weergeven

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 12.00 - 22.00 uur

Woensdag: 12.00 - 22.00 uur

Donderdag: 12.00 - 22.00 uur

Vrijdag: 12.00 - 22.00 uur

Zaterdag: 11.00 - 22.00 uur

Zondag: 12.00 - 22.00 uur


(op aanvraag zijn reserveringen voor grotere gezelschappen buiten de reguliere openingstijden bespreekbaar)


Reserveren    Contact